17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като не ти харесва махай се бе, макак грозен.

От луната се вижда, че дузпата е трябвало да се бие от някой де да изпусне......... Гешев, мешев, БФС - нема никой :)

а чие село е това "царско село" ?

Депутат, софра, запой. Преход, пасмина, застой. Болни, доктори, рушвет. Кмет, корупция, разцвет. Безпорядък, рев, искри. Алкохол, жени, псувни. Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони. Обир, банка, далавера. Ред, полиция, химера. Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла. Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета. Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки. Избори, елит, управа. Шок, пародия, държава. Изход, бягство, терминал. Народ, история, финал...

След като има видеозапис и хиляди свидетели на побоя гешефтурата самосезирала ли се е или този Стойне е от "нашите" и не го закачаме?

Немаше да сме най-скапани ако някой го беше санкционирал тоя .. футболния съюз, държавата ... някой ... влиза като някакъв робовладелец и си позволява да заплашва човек пред целия стадион. Нормалността тук е простотията това е проблема.

не ми е ясно как изобщо някой па бил и от африка може да поиска да играе футбол у нас... спорта у нас умря 94та...

Ясно е че е имало залози а черния е щял да развали далаверата на Стойнето.

"Продължаваме Измамата" Нулева Корупция ! ХА_ХА ! Честито на победителите в " парламентарните избори ".

Това троловете на ГЕРБ, сте много прости хора. Какво общо има правителството с Ефбет Лигата. Търси измамата при Боби Михайлов и Стойне.

Какво общо има ПП с цялата ситуация, трол мръсен. Марш в Анадола, да те шибат помаците.

Аз съм на 56 и все някак ще изкарам да края на живота си, ама се чудя тези съвсем младите какво възпитание ще получат и в каква държава ще живеят ...........

Ами такива ще са каквито сте ги възпитали вашето поколение. Децата не са виновни за днешното състояние на държавата а вие. Вие толерира те мутрите, превземането на икономика и футбол от мафията. Не сме ние на по 20 отговорни. Вие сте.

Да поемеш отговорност не значи да вдигнеш рамене и дя кажеш случва се. Ще трябва да платиш всички загуби от пропусняти ползи на всички работещи в клуба а и на самия клуб. Това са милиони. Човек трябва да си мери думите

Тоя боклук Стойньо не трябва ли да го разследват и съдят за уговорени мачове? Той е изкарал десеторно повече от залози отколкото тези 12 х лева глоба. Баси кочината в която живеем.

Нищо не могат да направят на мутрата той излиза от футбола дори няма да плати тези 12000 лева.

Никой ли няма да изпрати информацията до УЕФА и фифа?

То все едно да пратиш информацията на мафията, че държавата е корумпирана ........

Ситуацията е много проста. Било е уговорено как да завърши срещата, а този черния не е бил в час с уговорките и не е бил от поставените лица, които са знаели за това и е можел да провали всичко като вкара гол ........... иначе виждате , две дузпи бити от капитана ( явно в час с уговорките) и двете пропуснати. Не знам дали си спомняте преди години един играч вкара гол в последен кръг в поседните минути на мача и отборът му победи и .........после собственика го би в съблекалнята. Тук ситуацията е същата, ама собственика го би на терена, че да предотврати победа на отбора си. Отпадането на отбора и неговото закриване е било уговорено предварително. Ако се правим на истинска европейска и правова държава Манолев трябва да лежи в затвора за измами, а този черния да получи една торба с пари обещетение от него.

в прованса е така , там каточели закона не важи. Това ми мирише и на фашизъм , ще викаме руснака май .

къв прованс ма Жаноооооооооооооо...........аре бегай и викай руснака,ама силно викай,че да те чуе

Рашков и МВР следва да обяснят на обществото как и защо полицаите присъствали и до днес са слепи и глухи, не си вършат работата и до днес няма повдигнато обвинение за хулиганство. Повече от скандално е бездействието на МВР и Прокуратурата за действията на Манолев.

Закриваааййййй

Никой букмейкър да не изплаща печалби от очевидно уговорен мач!

тъпи родни мутри, които се имат за бизнесмени!

Закривай пародията наречена Бг футбол!

Някои мутри, сега "добре облечени бизнесмени", още не са разбрали, че онези времена, когато можеха безнаказано да правят, каквото си искат, отдавна отминаха. По-лошото е, че полицаи, съдии, БФС, всички те, също не са го разбрали.

Явно тези времена не са отминали, за огромно съжаление, щом го прави без да му пука и след това няма никакви последици. Нито прокуратурата реагира, нито журналистите казаха кой знае какво по темата, нито БФС. Смешна е тази глоба от 12 хил лв. Просто това държание, отношение се приема тук за нещо съвсем нормално. Ако този футболист си изиграе добре картите, може много да им навреди, а той самият да спечели много. Вече всички знаем как функционира днешният свет

Щом африканеца не е виждал такъв цирк смяярай… закривай лайногорец лига и целия бг футбол.