Илиана Раева изригна заради оценка на ансамбъла ни: Порязаха ни безскрупулно!

Президентът на федерацията се закани отборът ни повече да не участва в Баку

Обратно в новината

Коментари - Илиана Раева изригна заради оценка на ансамбъла ни: Порязаха ни безскрупулно! | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

как пък не се научихме да губим с достойнство аман от елянки в този спорт всеки път щом спечелим сме оценени достойно и всичките ни противнице хвалят и се прекланят пред таланта ни, а щом загубим - съдийска тесла, брадва, порязване, ощетяване, подигравка.... Хайде и ние веднъж да последваме примера на противниците ни и да отдаем заслуженото на победителите ане ад търсим измислени оправдания за себе си.

Шампионките бяха определено класи над всички останали. Имаме още много да учим от тях. Ще се съсредоточим върху усъвършенстване, нестандартна хореография и сложни съчетания. За тази цел разбира се ни трябва подготвен, талантлив и деен треньор, който съм сигурна имаме в нашата държава. За да вървим напред трябва да сме по-добри от останалите, в т.ч. и с млади и енергични треньори и щаб.

на националния характер. Една от безкрайно многото ... Американци, европейци, илюминати, евреи, Сорос, Путин, Кристина Агилера, Сандокан и Мистър Бийн ... всички те са виновни, че сме се превърнали в континентален нужник.

Да не и пука - нали ходиха на екскурзия. Или проблемът е, че не може да си раздаде бонуси, че и на щерките, защото са обвързани с резултати.

С две топки определено пак ще се изкачим в класацията. Въпреки че и италианките са майсторки по темата.

"Сърдитко Петко, празна му торбата", е казал народа. И като не участвате, какво ще спечелите? Или Баку какво ще загуби? Нищо, ще се зарадват, че един отбор по-малко ще се бори за медали. Раева, вместо да тропкаш с краче, по-добре ги заплаши, че следващия път ще ги смажеш с още по-добро съчетание и изпълнение, така ще се уплашат повече.

Тая е идеална за хард порно с бабички, много перверзна физиономия нагла хаха

Спорт ?с 5 държави които го упражняват .като ски скоковете.а баба Раева да си гледа щерката с кой циго е пак,а не да се разплува от алчност с мажоритарния