Илиана Раева пред Dir.bg: Да ръководиш означава да слугуваш

Шефката на федерацията говори пред Dir.bg няколко дни преди старта на световното по художествена гимнастика

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И преди беше грозна,но вече е отврат. А като прибавим колко е кочозна,простотиите,които ръси, злобата и нахалството ,направо не ти се иска да я срещаш.

Дирници, продължавате да триете коментари по темата!!! Тая мумия ли ви казва какво да оставяте и какво не или просто вие сте си толкова ....

бях писал : ама дирниците трият тая най дашна и цицеста от гимнастичките бе оборотна на стадион в .левски. сегашните и с а селски пръчки, волуек рударци...прости като нея и грозни.

Художествената гимнастика не е спорт. Какъв спорт е това? Художествена гимнастика се играе само в България, Израел, Испания, Италия и наследниците на СССР (Руска федерация, Беларус, Украйна, Казахстан, Армения и т.н.). И 'що за спорт е този в който субективно оценяване определя победителя, а той на Олимпийски игри и Световни първенства в 90% от случаите е Руската федерация (било в индивидуалното състезание или при ансамблите). И на този фон напудрената бабка шефка на федерацията се изказва гръмко и помпозно все едно са станали Олимпийски шампиони ...

абе и а зтова питам, както и синхронното плуване и спортната гимнастика, нямали по силно по далеко по бързо нее спорт а някаква параодия...некви съдии ще определят...

Пак изтриване на смислен коментар. Ееееех.

Ужасна жена, да не ти е в къщата, само в кошмари.

Слугувала. ....Глупости и празни приказки на самовлюбени и персони, с огромно високомерие и претенции , но посредствени.

Аааа, не! Пак тая, не искаме вече да я гледаме, бе Дир-ници! Отивам да повърна, призля ми като и видях отново супер наглата муцуна със 100 неуспешни пластики, които мъжа и е платил(Наско Перуката).

Тая верно ,че прилича на слугиня.

Като не искаш да слугуваш, махай се, никой не те кара насила да ръководиш нещо, което не умееш ....

Смешна работа. Що всеки не се занимава с това , което умее. Пишман кандидат перезидент...

илянката колко сме я опъвали под душовете на ст. в левски, бе най цицестата и дашна..целия отбор се мандръсаше качествено. :)

Серж Юфу, ти ли си?

Предраг Пажин съм

Лелчето нямаше ли фотосесия по бански преди време в сайта? Там се кълчеше като девойка рекламираща дамски превръзки.

случая с илиянчето означава да си сутеньорка и да прибираш 80% в завързани случаи мадам се пуска ...и за 20 евро

Тя е наистина една слугиня, на собствения си нездрав имидж и на крепостното си мислене. Направо роб. Съжалявам я.

Много е зле горката..

Тая есен в България ще има и световно първенство по волейбол и по гребане. Нещо да сте чули? Някой шеф да се е похвалил със слугинаж? То бива медийно его, то бива изтъкване, то бива снимки по бански, но вече се прекалява. Аз, аз, аз ...

Ами да се похвалят бе, кой ги спира?

https://corner.dir.bg/voleybol/svetovnata-kupa-po-voleybol-greyva-v-tsentara-na-sofiya

"да служиш", не "да слугуваш"!

Обективността е най-ценното качество на един коментар. Трябва да признаем, че Раева наистина съживи българската художествена гимнастика, която беше западнала, като всичко друго в държавата ни. Друг е въпросът колко е проста тази жена. Но, какво искате от една спортистка? Та тя произхожда от простолюдието. Формирала се е като личност в залата на Герена и в работническия квартал. Откъде да дойде образованието, културата, изисканият изказ, рафинираната жизнена философия?! Така че, да и пожелаем успех в сферата, в която е добра - спорта, и да не обръщаме внимание на жалките й "интелектуални" напъни.

Интересно защо всички се натискат да става слуги. Странна работа. Че вземете станете наемни работници да се радвате на свобода и високо възнаграждение. Дано се сещате какво искам да кажа. Сърказъм така да се каже.

То когато си бил все роб .........и мисленето ти е такова!!! Гледай ..... Джанго без окови ..............Там точно Лео ди Каприо обяснява за черепа на негрите ........... Пусни си тази част няколко пъти и да видиш ,че ние по нищо не се различаваме от тях...........макар и без тази костица там дето я има !!!!

Tvar dolna

Tvar dolna

Tvar dolna

Tvar dolna

А талончета за търкане ще раздаваш ли, Иляно?

Тая никога не е била спортист...

Тая си е държавна държанка...на държавна софра, цял живот

Гаргамел

Беше взела и на Левски футбола да оправя...ЛИГЛА

Някой ще плаща греховете на тази след нея, мани мани!

Препоръчвам на свръхнеталантливата и свръхнеинтелигентна старателно измиване на устата със сапун и жабурене с отвара от лайкучка поне 8 часа дневно. Белким я затвори малко тая порта, че изпонастинахме от течението.

на втората снимка-погледът на мария гигова (трикратна световна шампионка) към раева...безценно. както се казва-една снимка е повече от хиляда думи.

Тази жена не беше ли в Управителния съвет на ТРЕЙС?

Веднъж да ми хареса казаното от тази многословна, леко себична и почти натрапваща се обществена личност... Успех на Световното в София от Варна!

Бял хляб! С уважение, Герж Юфу

Мамина златна, добре че не влезе в политикиата активно, че аман от такива слуги като теб и приближените ти съмишленици. Например другарчето ти в ръководството Петър Мановски - финансиста дето хал хабер си няма как да върти фирми с "домашни помощници" = социални асистенти. А вие държава искахте да управлявате, пълни аматьори сте. Ръководител значи да води екипа са, държавата ... слугуването е евтин популизъм да ти кажа мила, ма иначе ти отива евтиното.

Много точно!

убави чафки...

Мен ме кефи. Според мен, е стойностна жена и изключителен треньор. Въобще човек на гимнастиката.

верно си случаен

да слугуваш значи ли че не бива да псуваш ..

Махнете я тая...ЦЯЛ ЖИВОТ НА ДЪРЖАВНА СОФРА

Умре тази жена да застане пред камери, да ръси бисери и се мисли за много умна. Красотата на една жена е в нейната скромност, а не непрекъснато да се натрапваш, дрънкаш небивалици, колкото и добра гимнастичка да си била на времето. Биволски нерви ще да има Наско Сираков за да я търпи, ама то като латерна , не се спря тая.

Колко да е била добра? Има успехи, но въобще не може да се сравнява с Анелия Раленкова,Диляна Георгиева,Бианка Панова... Къде са те по брой титли и медали,къде е тая креслива нахална кокошка?