Коментари - Илиана Раева за скандала: Теодора получаваше пълна заплата, никой не я е гонил | Корнер.dir.bg
назад

Илиана Раева за скандала: Теодора получаваше пълна заплата, никой не я е гонил

Президентът на федерацията разясни случая от своята гледна точка

Обратно в новината
| Редактор : Динко Гоцев

Коментари - Илиана Раева за скандала: Теодора получаваше пълна заплата, никой не я е гонил | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 28

знаем и защо онова момиче скочи от балкона. А и за Сирака ни е жал.

Познаваме кучката Раева и затова вярваме на момичето !

Неприятна е Илияна, неприятна и неблагодарна !Забрави за Нешка, която я направи състезателка! Сега непрекъснато иска да е в центъра на вниманието-но, няма да е все така---

Цвети 2? Без опит за самоубийство. Ще излезе мръсната история някой ден.

Илияна Раева и Наскьо Сираков -- едно просташко семейство, от двама полуграмотни полуидиота. Откъс от книгата за Сираков - "Единакът" : "Илияна побесня и изхвърли през прозореца супер скъпите обувки, подарени й от Наско. 'Е сега ти ебах майката' -- изкрещя Сираков и наби спирачки. После излезе навън, взе едната обувка и през прозореца на колата шибна яко Илияна по главата. 'Как смееш да ме удряш бе педерас, ти знаеш ли коя съм аз ?' разкрещя се Раева. " Ако сте прочели горното, сами си правете извода какви са тия двамата, и какво може да се очаква от тях.

Проблемът на тая е, че не знае кога да спре да плеще глупотевини в публичното пространство! Това един ден ще ѝ изяде главата. И както е тръгнало със случките в тая федерация, той няма да далече.

Хайде стига с тази Нешка, Илиана и Петкана !.. Цял живот се занимаваме с техните драми - вечно недохранени и недо..оценени !! Никой, никъде не ме е уважавал за това, че имаме някакви си медали по гимнастика !..Аман !!!

сам

оффтопик: " ..а Стефани Кирякова, която стана европейска и световна шампионка получаваше заплата със статут на резерва, без нито веднъж да се оплаче от това!" а защо г-жо Раева, няма федерацията парички ли?

Ама тези девойчета на заплата ли са? Нали уж са ученички? Разбирам да е ученическа стипендия, а то било нормална заплата! Сиреч, играят за пари. Това спорт ли е?

Ами на 18-19 години какво да ядат бре ? По цял ден са в залата и е ясно , че няма какво да работят.

А-а-а-а-а..Не така! С тия дадености гладни няма да останат! Сигурен съм, че жена ти 1/10 от техните възможности не може да ти предложи! И това даже е много!

Най-уникалното е, че тези тенекиени момичета са едновременно и ученички и "пенсионерки" с доживотни пари! Всеки ден ни занимават с лигавенето им, самоубийствата им, годежите, екскурзиите скандалите и наглостта на началничката им раева! Отвратителна история! СТИГА!

Представи си от това говедо да чакаш помощ, ако случайно рухнеш. Състезателят е като лимона, изцеждат го и го захвърлят.

Да са си намерили нормална работа.Кат оса тъпи, ще ги цедят.

Мръсна интригантка...

Прекалено много скандали. Трябва да има нещо много гнило.

Аман от тая! Наско, ела си вземи вересиите!

Я, тези и заплата вземали.Виж ти.

Що не! Кой спортист живее без доходи?

Функционал

Защото нищо полезно не вършат затова се учудвам.

Илияна съвсем се е вживяла в ролята си на властелин на гимнастиката. Иска да решава съдби, да определя кариери.

Раева, да мълчи, че да не излезе случайно записът от ДАТО( агенцията която подслушва цяла България.) Какво казваш на Теодора от летището преди да излетите и два часа по късно тя се хвърля от терасата. И другия път дръж Наско изкъсо. Защото си мислехме, че е заради щерките ти, а той бил Наско. И умната.

Ами то точно това е притеснителното , че втора състезателка избира крайно решение за прекратяване на кариера или живот.Нещо очевидно не е наред в този ансамбъл.

раева ,ако за вас най важното са парите,има хора ,човеци, които се нуждаят и от нещо друго.От внимание,състрадание,съпричастност...но ясно е от изказването ви ,вие на какво наблягате.Задминахте вашата треньорка ,от която с оплаквахте.

Не ако, парите са всичко. Виж в бета снимки на Раева от тях. Всичко е в злато още от когато са били момичета на повикване при Тато.

Абе Илияна,вие не сте ли чували за писмени заявления.Как може всичко да оставите на речено казано.Даже ти сега обясняваш неща,които не си чула,а са ти ги казали.Пълни глупости. Матей Преображенски е казал: "Изпълнявай само писмени нареждания, защото нечистивците се отмятат".

Не знам, не знам... Нещо много често г-жа Раева изпада в обяснителен режим, та... вече ми е трудно да вярвам...

Царицата на скандалите