Коментари - Интервюто на Надал: Физиката и играта на Джокович му позволиха да печели повече от мен | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що бе, Рафа? Свършиха стероидите ли? Как си го каза сам в прав текст, че вземал стероиди, за да може да играе и да спечели РГ 2022. И.. нищо - направо "съвременен герой и вдъхновител на младите" Е, какво е това, извинявайте?! Серина У. спретна такъв номер на Халеп и й прекрати кариерата ( всичко се случва в САЩ, Халеп тренира с бившия й треньор и не на последно място разгрома на Уимбълдън), а човека с ОКР за момент стана рекордьор по титли от ГШ.. Джокович поправи едната несправедливост, а има ли кой да се погрижи за Халеп?

Ноле е много неприятен тенисист.

Голяма смрад етоз испанец . Гнус ме е да го гледам

Испанчето е добър но краля е Джоко и няма кой да го свали от трона

И химията.

Ноле е най-неприятния тенисист.

Тихо селтак

Аз също мога да кажа, че физиката и играта (а и стимулантите) позволиха на Надал да печели повече от мен. Надал е най-неприятния тенисист от 80-те години досега

Джокович е симулант.

Надал: С фармаХим непобедим!

най-гадният педал

Тикосан завиждач и неможач. Надале, аре въз бе.

Преводът на интервюто на български е правено или от изкуствен интелект или от маниак, който трябва бързо да пратят в психодиспансера.

Когото, Тоше, когото. Който се използва САМО за неодушевени предмети. НЕ е само до превода. Трябва най-напред да познаваш родния си език.

Голям спортист и голям човек.

На сценариЙ ме загубихте.

Но това не ти попречи да напишеш коментар. Впрочем, няма да е зле да се "изгубиш" изобщо от форума... на никого няма да липсваш.

Как повлия на Надал?

Нови стероиди трябват, Рафи...

Надал има сериозни проблеми със здравето още от дете. Всъщност затова спортува.

Лицемерие...в бокса всички се плюят, в тениса всички се хвалят...

Зобенето при Надал направи разликата.

Надал е най гадния тенисист. Грозен, назобан, бърка си в гъза

Като гледаш Джокович, защото дирниците да

Подмокря се сестра ти като и го напраскам отзад и почне да вие от удоволствие

Сигурно затова го обичат повече от Джокович? Идруго, не съм го видял да взема нещо по време на мачовете, но Новак напоследък все иска от отбора си някакви напитки, може би газирана вода?

не е физиката, играта е, виждаме че и да си назобан като кон като теб, не е достатъчно, за да си най-големия при мъжете. Виж при жените по-върви, там една американка, която странно защо я допускаха да играе при жените, печелеше постоянно, но не беше честно нейния бицепс да е 40 см - колкото на културист

Всеки активен спорт има нужда от стимуланти. Въпросът е да не прекрачваш границата. Една рускиня в тениса така изгърмя за допинг.

Тя изгърмя,но Надал -не!

ГОЛЯМ Велик шампион и същевременно толкова скромен и земен