Коментари - Иранска бежанка ще се състезава за България на Олимпиадата в Париж | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Иран живеят Мюсюлманите- Ислямисти от Саудитска Арабия... Ислямистите Арабите завземат и изтребват персите през 650 година от новата ера.... А прабългарите НЯМАТ нищо общо с Персия и Ислямисти.. На персите религията им е - Зороастризъм, а на Мюсюлманите- Ислям.. Прабългарите са както Северните народи. Вярвали са в бог- Тангра. Синьото небе... Но за разлика от монголците сме създавали ДЪРЖАВА.. А монголците са се убивали взаимно като някакви алчни МУТРИ, и затуй са ИЗЧЕЗНАЛИ...

Големи глупости. Така се избива то народ като персите. А колкото до българите виждаме им държавата. 1300 години българска държава , 1300 години мъка. От тея 1300 броим 200 години византийско робство, 500 години османско, татарско, латинско и какви ли не други "робства" Българина е роб по душа.

Време е тия които ходеха на мачове да се съберат и да отидат и ПРЕБИЯТ тая арабка- Иранка Ислямистка. .Да стане СКАНДАЛ и да я ИЗХВЪРЛЯТ през турската гранциа, заедно с всякакви подобни араби- нашественици.. Тая арабка бягаше с РАЗПРАН гъъз към Истанбул при Освобождението на БЪлгария от Мюсюлманско РОбство през 1878 г, но явно е решила отново да напада с ИЗМАМА...

От много бой ли си изкуфял, или ти е по рождение?

Огромна част от иранците са със светско мислене, интелигентни и образовани, за разлика от арабите в Ирак и Сирия.

Респект, мадам!

Силна жена във всеки смисъл на думата!

Няма лошо, но да питам. Със забрадката ли ще участва?

И с шалварите.

С една качествена жена повече в България. Радвам се, че такива жени искат българско гражданство. То си е комплимент за страната.

И на запад в началото така се радваха, сега се чудят как да се отърват от сякви джагали .... като плъзнат като хлебарки ще видиш .

какво й е качественото .... че се прави на мъж и се занимава с хамалогии ????

Да мре тя ислямистка - арабка от Иран... А тоя Слави Бинев, още от преди години гонеше разни цигнаски турци- МУТРИ.. Време е и сега да го направи и да изгони тая иранска арабка домъкната от Ислямските башибозуци и техните помагачи-- Мутри, Митьо-вци !!! За 3( три) години може да дадат българско гражданство САМО на българи от МАКЕДОНИЯ, които са с българско ИМЕ и знаят български език !!!

тъпи, иранците не са араби! те са перси!!

Между другото, иранците не са араби и наскоро дойдоха много доказателства, показващи иранския произход на прабългарите.

Не виждам флага да е български. С ирански флад да си ходи при Ятулаха.

Не виждаш, защото не четеш. С Български флаг ще е след като получи българско гражданство.

Изведнъж Ганьо осъзна, че няма да може да набие всички бежанци :)

Ти го мислиш таекоундото за някакъв реален боен спорт ли, че и жена при това ? муаххахахахаха

Шут в главата, даже и от жена е кофти нещо

Смехурко

Ами аз съм сигурен, че и олимпийка по синхронно плуване ще сгъне средностатистическия бг отворко... Иначе "глупи" ми хареса, то и ти ако беше чел повече, вместо да пишеш "по наясно" щеше да е супер, ама карай

Иии, колко е хубаво да има бежанци в България. Днес дошъл спортист, утре лекар, вдругиден инженер. Трябва да сме много щастливи. А другите 99.999 % от бежанците - за тях да забравим.

Всъщнсот това е точно контролиранат миграция от , която всяка държава има полза. Пускаш малкото , които ще допринесат за развитието на държавата , останлите не.

Точно като нас Бай Ганьовците в чужбина един инженер, друг лекар, трети слугиня, четвърти общ работник, пети просяк, шести крадец и тъй нататък. Бай Ганьо има правото да пълни другите държави с смрадове ама другите националности нямат същото право.

Защо не. Напълниха България с боклуци.

Предпочитам “боклуци” като тази жена пред “интелектуали” като теб.

се е чувствала у нас някак си "по у дома си", отколкото на парад на гейове и гайки във ФРГ.

Иранците са изключително нахални, важна част от тяхното възпитание. Живеят с чувството за изключителност, мислейки се за наследници на древни персийци. Добри търговци са.

не мисля, че са по-нахални от нашего брата из провинцията у нас, дето даже български не знае да говори.

Нашата федерация е отказала на българка и спонсорира чужденец да ни представя?

Значи федерацията се управлява от национални предатели.

Различен си ама ядеш същата храна. Колко да си различен? Не си паднал от Марс. Учи история.

Хайде на олимпийците. Да се чете бежанците.

Да махне забрадката, да си смени името и да научи български!!!!

Казаха Джамбазина и Каракачанина, които не си смениха имената с български

Повечето български тъпани си мислят че Иранците са черни и араби. Повечето са доста умни, включително и жените им. Те са персийци а не араби и доста от тях приличат на българи а и има доста светли.

Има и някои които са бели, но не всички. А тази на снимката няма арийски черти.

Намери ми иранец със сини очи, моля и тогава ми обяснявай, че приличат на българи.

Първо българите със сини очи са малко. Второ работил съм с много перси със сини очи.

Ако не свали зсбрадката, значи че животът в Иран ѝ липсва.

Забрадката я е свалила отдавна и не е случаен спортист , добра е . Сега до колко бихме изпитвали гордост от спортист , който е пордукт на чужда тренировъчна система и е свързан с България отскоро е отделен въпрос но момичето залужава да получи шанса си .

Някой еврогей които се представя за "жена" ще и натроши кокалите...................

Гледам на снимката е с Иранското знаме, нещо да е станало и да не съм разбрал :)

Ами какво да е станало бе командо, освен че четеш без разбиране. Жената тепърва ще представлява България и ще носи флага на олимпиадата, разбирай на лято. Ей затова ви управляват сапунджии, щото четете пък не разбирате ...ама пък как коментирате

Браво на момичето. Добре е дошла в България!

Човек трябва да си избира гражданството, когато навърши пълнолетие. И да има право на още една смяна след това. Вижте колко много руснаци са се родили в България.

Опорочиха всичко , вече липсват и жени хамали в тая страна ....

Добре. Късметн на девойката.

Българите сме иранско племе!

Провери си ДНК-то и тогава дрънкай. Аз съм българин и определено нямам общо с иранците, това показват гените ми, а и на много други българи. Нищо против иранците, но сме различни.

Моето изследване на гените пък изненадващо показа 18% от западна Азия (Турция, Сирия, Ирак, Иран, Азербайджан, Грузия, Армения).