17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Варвари като РК инквизиция и други човешки начинания но първия убиец всеки го знае Как дори Господ не го уби а го беляза като убиец и изчака да си иде по пътя! Не на смъртното наказание!

Ех че лоши бе осъдили убиец а бе дайте му условна като у нас да види що е то демокрация а на жертвата майната и

тогава пак ли със същата ирония ще коментираш? Известно е как се правят самопризнания в страни като в Иран. Ако поискат, може и за християнин да се признае, даже за самия Христос. Въпросът е как е установено, че той е убиецът, наказанията всяка държава или всеки съюз ги решава сама. Затова пак питам - ако е невинен?

Иран когато и да го избомбят все ще ми е приятно

Грехота е човек да въздава наказания от името на Бог. Като не си го създал, а е прегрешил, нека лежи в затвора доживот - да осмисли постъпката си, да има време да се разкае, да чете книги, да върши обществено-полезна дейност.

Да апнем по парче варена тиква, а?

Май ще апнете една сурова наденица само!

Стар сбръчкан мини кренвирш.

.I.

Това не е екзекуция а изпълнение на смъртна присъда. Каквито се изпълняват ежедневно в братската на американьите, Саудитска Арабия.

Иран е перфектен за Евразийския союз на путКин! Там са збрани все едни такива маймунски кочини само! мюсло-комуняги!

Това е правосъдие, а не както при нас - убийство 2 год. условно! А маймунската кочина е ЕС, откакто сбърканата бабичка Меркел покани ислямските и черните маймуни преди 4-5 години....

Всички русАфили от БГ да бъдат изпратени в Иран и изправени пред най-справедливия ирански съд!

Иран- в ЕС!