17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Taкива като Болт и Фелпс са с перфектни организми и аз гледам да имам като техния.Лохте също е пич

"използва го отдавна, но от 2018 е в списъка с допинг..." Т.е. досега е можело да ог използва и е печелел, сега каот не може, какво ли ще стане. Дали ще може въобще да се състезава. Защото е ясно за какво става дума. американците не пползваха забранени вещества, защото техният допинг никой не го беше забранил, т.е. съвсем легално си го взимаха. И после леле колко мноог медали имали. Аре стига бе. Много им е двоен аршина на американците, не съм фен на руснаците, ама тях по сто пъти ги проверяват за какво ли не.

Това си е да си звезда - обикновения Джо за такива глупости директно в кафеза ще го тикнат.

живее като обикновен българин, спечелил е всичко което е могъл, защото е велик, жена му е с интересно минало, а той понякога малко пийва..

Аз не мога да изплувам, а даже не съм Шампион, но звездата с червената рокля е като излязла от картина на Пикасо - в профил ѝ се виждат и двете очи...

Това не си ли е абсолютно негова работа?

Това, че е алкохолик ли? Ами да, негова работа си е. Но ако иска да не влиза в затвора за глупостите, които е сътворил под влиянието на алкохола трябва да включи и други хора в живота си и да ги остави да му помогнат. Ако не иска, ок, присъдите, престоите в затвора, съсипаната кариера, и после ще се наслаждава на алкохолизма си докато пукне от него. Абе ти алкохолик не си ли виждал?

разглезени звезди - оставят ги да се състезават с допинг,защото са американци и си вярват!

Ха сега си представете тоз момък да беше руснак - каква помия щеше да се лее срещу него.

Mи същия случай като с Шарапова и вие путлерастите тогава оревахте света. Та помикята вия я леете, а после се правите на ощипани моми.

Еми роден алкохолик е човекът. Не може да пие умерено. За такива има 2 пътя: или не близват до живот, или затъват все повече. Успех!

Горкия младеж. Алкохолизма е страшна болест.

Ко мъ интересува тоя? Да съ опрая!