Коментари - Историята на Кристиано и червения картон (галерия) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз правя над $ 7k на месец, работещи на непълен работен ден. Продължих да чувам други хора да ми кажат колко пари могат да направят онлайн, затова реших да го разгледам. Е, всичко беше вярно и напълно промени живота ми. Това е мястото, където започнах...>>>>> Ecash10.COM

Тъй като заспах на този тъп мач искам да питам верно ли е че роналдо е хванал за косата противниковия футболист който е лежал на земята и така се е опитал да го изправи.Ако е верно, това момче е за лудницата.Разбира се не този който е лежал на земята.А и май роналдо го е бил свалил там...хаха.Извода е че медийното творение на свинята блатер-а бе тоа кога ше влиза у затвора-явно се дъни.То това ше е светлото му комунистическо бъдеще.Щото реал не е роналдо а е немеца,хърватчето,бразилчето-бегчето,иЦко,касапина рамос,който трябваше да бъде мигновенно изгонен след като контузи мангала на финалния мач за кеш,дани крвахал.Така че и баба знае да се прави на велик гат зад теб са теа изброените.И тъй като в юве нема да има кой да играе за него, лудоста му все повече ше излиза на яве.

дето го сравнявахте с Роналдо, дето стана най-добър футолист на световното 2018 г., е осъден за данъчни измами в Испания - 350 хил. евро глоба плюс 8 месеца затвор. Споразумял се е с прокуратурата и ще плаща по 250 евро на ден, за да не лежи. Така че не разнищвайте толкова Роналдо, голяма работа станала. Ами научете тая новина за хърватина от човек, който се интересува какво се случва.

да пуснете инфо за вашия кумир модрич. но не ви стиска.