Коментари - Историята на Световните първенства: Думите на Матераци, които Зизу не понесе | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щях да го бухна по зъбите...нищо че нямам сестра

Аз

Матераци срещу Зидан... Роналдо срещу Рууни... Симеоне срещу Бекъм... Ривалдо срещу Турция... Фернандо Коуто срещу Англия... Марадона срещу Англия... Просто в латинските страни - Италия, Испания, Португалия, Аржентина, Бразилия - футбол не се играе. Там се играе някакъв мръсен kypвенски театър, лишен от всякаква чест и достойнство. Винаги е било така и никога не е било друго.

На втория мач между нашите и жабарите за европеско първенство през 1968г. тези италиански говеда натрошиха кокалите на Георги Попов /Тумби/ от Ботев Пд.По една случайност остана жив..От тогава винаги с погнуса гледам мачове с участието на тези миризливи лайна..Да не говорим за хилядите подкупени от тях съдии.Съдия на този мач/всъщност италианска касапница/ бе едно подобно лайно на тях-Динст от Швейцария.Припомням това защото 50 години минаха от тогава и тези човекоподобни от ботуша си останаха същите свине по манталитет и простащина.

Аз

Истинските, оригинални жабари, всъщност са французите. Даже италианците наричат французите жабари. Само ние наричаме италианците жабари, поради неизвестни ми причини.

Така трябва да постъпи един мъж. Един-два пъти пускаш покрай ушите само заради големия форум, според мен е потърпял достатъчно. Жалко че не нацели жабарчето в зъбите, да го остави фъфлещ. Най-скапаното във футбола са циганските номерца с псувните, падането за измислени нарушения и т.н. Трябва да се наказват сериозно.

Така постъпва някой незрял! Прекалено инфантилно е да се подаваш на провокации във футбола. Изключително несериозно е да оставиш съотборниците си с човек по-малко, само защото някой те провокирал.

Айде бе...един стадион идиоти тук сте ми писали минус и никой не е посочил случай, с който да го помни, различен от този удар с глава! Това ли е големия играч , света го помни с едно изпускане на нервите и нито една футболна случка?!? Смешници, то понеже толкова и разбирате от футбол в България такова животно няма в 21 век !

Аз

Ся... Аз не съм фен на французите въобще, да не кажа, че направо си ги мразя, що се отнася за футбол. Обаче, специално за Зидан... Как да го запомниш с конкретно изпълнение, като всяко негово докосване на топката беше феерия... Безспорно един от най-интелигентните (много внимавам, като го използвам за футболист) и елегантни играчи, които са се раждали. Съвсем естествено е да го запомним с някакво изключение, което не беше в неговия стил. Ти помниш ли някоя конкретна попържня на оная свиня - Стоичков? Еми затова и ние не помним някой конкретен от хилядите фокуси на Зидан.

Не бях изненадан когато стана случката-гледах тогава мача в реално време. Още тогава допуснах че жабаря е направил мръснишка провокация. Убедих се по-късно че това не е случайно.В момента част от ритнитопковците на водещи италиански отбори са под всякаква критика по отношение етиката и възпитанието- спомнете си последните реакции на Буфон и компания - техния бранител скочи брутално на гърба на играча на Реал, едва не го осакати , а те наглеците твърдяха че нямало основание за дуспа- абе жабарска работа.

абсолютно прав си, поведението на болшинството италиянски "футболисти" е като на мангустите от Факултето - никаква разлика.

А даже и имат общ корен и италийските племена и нашите индианци идват от секта в Индия. След заселването им в днешна Италия, развита и благоустроена благодарение на ЕТРУСКИТЕ - тракийски пплемена, братята манагасаряни тъмно сини заличават и последните следи от цивилизацията на етруските и резултатите са видими особено във футбола. РОМА не е случайно име на столицата им.

До преди този инцидент харесвах много Зидан като футболист, но като вкара главата на Матераци вече смятам , че е и як пичага. Матераци е едно от най-редките ла*на във футбола изобщо. Евала.

Това беше плана на итаиянаците,и успяха. Матераци просто изпълни ролята.

ама Естествено че италиянци ... като не могат да ритат, ползват кувенски методи. С това ще ги запомним, с циганиите им по стадионите. Цялата им работа на италЯнците е такава ... циска.

Италиянците НИКОГА не са имали феър плей и добър футбол. Винаги са разчитали основно на бруталност - виден представител Гатузо и на подобни провокации и манипулации. Това не е игра, селските отбори у нас играят с повече достойнство!

тоо мангал не е дорасъл дори да носи обувките на Ицо! И до днес се чудя на тези ,които виждаха в него футболист...дърво от класа да,но футболист?!? Инакрая завърши кариератата както подхожда на един дървар! Толкова е и тренер..айде като е голем да фане левски или цска и да напраи нещо с тях, то Реал и без тренер пак ще си спечелят купата.

Пий си братко лекарствата и не се напрягай много!

аз ли или вие? с кво го помните освен с тази глава тоя арабел ?!?

Добър удар, накефиме. Жабара беше много неприятен, но това е била тактиката на играта. В крайна сметка никой не помни жабата докато Зидан ще се помни.

Тактика ли му викаш на това? Ако това е тактика във футбола, то трябва тая игра да се забрани. Или МОЖЕШ и играеш, или правиш долни провокации, щото не си никакъв футболист, а и достойнство немаш. Абе .... селски италиянски трикове от най-долна класа.