17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рони е прозвището на Роналдиньо, а не на Роналдо

Цяла Бразилия тогава се продаде на жабарите. Беше очевидно за всеки, който гледа първенството. Въобще, това си е практика на латинските отбори, да играят мръсно. Щото помним ли как Бразилия у поусна да ги бием на волейбол, щото да се натресем после на Русия...

Цял свят знае, че мръсните французи си купиха титлата 1998 година. Дали е било договорка, дали кеш, дали меш, все тая. Най-мръсната и долно спечелена купа на световни шампиони. Роналдо не играл нищо на финала...то целият им отбор на Бразилия се разхождаше по терена само целият мач, да беше само Роналдо.

Мръсни пари валят отвсякъде в спорта - особено пък във футбола !! Виждате онова мекере Неймар - "Реал" Мадрид бил готов да извади 350 млн.?! И на най-глупавите им е ясно, че това са огромни финансови игри във футбола...Така, че е напълно резонно да си помислим и повярваме, че в това дело с Роналдо пръст има и самата Бразилска федерация ?! Навярно само той и съотборниците му не са знаели за този заговор ...Помните ли "уреждането" на мача на нашите национали с Италия на Световното в САЩ-94 г. ?!

Нали не е замесена Русия, а Франция и не тръгнаха спекулации с "Новичок" !!! За Франция може, те са "наши" хора...

Веднага след мача плъзна упорития слух, че Роналдо е отровен с разработена от военните отрова. Не е смъртоносна, но причинява дискомфорт, неразположение и мускулна слабост за няколко часа. Разбира се, това са недоказуеми неща, но аз лично си спомням какво правеше Феномена до финала. Той просто беше неудържим. На самия финал излезе друг човек. И не само той - целият отбор игра вяло, страхливо, симулативно на моменти. Аз за себе си съм убеден, че Французите си купиха титлата, както че 4 години по-късно същата бе буквално подарена на Селесао. Наистина има факти, които говорят за договорка. Мръсна игра. Дано в Москва не станем свидетели на подобен цирк. Този път е ред на Англия да вдигне отличието. Честно казано, не виждам как без сериозна манипулация. Ще видим. Дано да греша.