Коментари - Историята на Уейн Рууни: Как алкохолът и агресията те изяждат отвътре | Корнер.dir.bg
назад

Историята на Уейн Рууни: Как алкохолът и агресията те изяждат отвътре

Голмайстор №1 на Юнайтед и Англия даде откровено интервю

Обратно в новината
| Редактор : Николай Петров

Коментари - Историята на Уейн Рууни: Как алкохолът и агресията те изяждат отвътре | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 10

Рууни ще се разплача. Пак за пари си правил филм и ни занимаваш, нали? Що не се извиниш за тъпотиите си и се скрий. Аре други да дойдат по млади и по нормални. Тъпотиите вече са демоде

Туй е книга на някакъв ЦИРК-аджия.. Алкохола е ВРЕДЕН... Преди години имаше израз- "" И лудия бяга от пияния"".. ВАЖНОТО е да няма хора, които да вдигат ШУМ и да ИЗНЕРВЯТ всички..

Всички правим грешки.Всички стъпваме в страни от правия път.Понякога пренебрегваме семейството, децата, близките и приятелите си.Да се изправим срещу това, да говорим за него, да го признаем открито - за всичко това се изисква огромна смелост.

Николай Петров, как не те е срам да не си провериш фактите и да драскаш нелепости. Четох интервюто, доста си го поизкривил. Не те ли е срам? Нали си журналист и трябва да предоставяш достоверна информация, а не лично възприемане на новината.

Подигравка с читателите е да пуснеш превод с Гугъл транслейт на първа страница. Редактори няма ли?

Радвам се, че все повече звезди говорят за психично здраве. Иначе всеки си мисли, че е много лесно и готино да си звезда и куцо и сакато драпа да блесне. Аз включително.

Алкохолът уврежда мозъка-най-важният орган. Ако той е увреден, човек не става за нищо, другите увреждания на вътр.органи са бонус.

Велик!

Развалина.

ВЕЛИК Играч на Манчестър !найтед в добрите времена на отбора!