17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По добре служебна да не се напрягат може се повредят после кой ще оправя свирколета

Последно участие на европейско (и световно преди това) е 2004г. Боби Михайлов е на власт от 2005г. Сега няма 1 известен по света играещ български футболист. 1995г. сме по едно време 8-ми в ранглистата по футбол по държави. А 2005г. започва с 37-о място. Последно сме номер 71, а преди стигахме номер 96. България се превърна в черна дупка за таланти и такива изобщо не излизат. Дори чисто конкретно за националният, аз бих викнал например един макар и непознат Георги Русев от ЦСКА 1948, който обаче е в много добра форма тази година и може да се развие още, че е на 23 години. При нашата липса на и подавачи и да вкарват. Да видим доколко ми е добра преценката в бъдеще, че съм голям познавач от преди за Меси (след първото видяно полувреме с Челси казах, че може да вземе златна топка в бъдеще), Феномена (в Нидерландия), Салах (когато игра с Базел срещу Лудогорец) и така нататък. За съжаление нямаме хора като Пенев с нюх към таланти и да го бяха сложили треньор на децата или скаут, но вече остаря.

Ти па кой си и що писа тоолко мнооо ? Щял да вила този, онзи... Оди за риба, пич

Пиша си мнение. За какво вика свършилият с футбола почти Спас Делев? За Никито Михаxлов да не коментираме. По принцип налага по-млади треньора, но пак няма достатъчен поглед. Бъдещето ще покаже, без да казвам, че е свръх, но на моменти е по-добър от Меси сега. ;)

В общи линии и аз не ги следя, но като видиш още в контролите тази година например, този с обръснатата глава: https://youtu.be/Fq_e9SiPXGg Където има 3 гола, предизвикана дузпа, греда, подаване за другият гол, извеждане с пета и така нататък и ти прави впечатление. И в официалните мачове има много добри отигравания за голове, с копвания и финтове. И от там считам, че е в много добра форма тази година и заслужава внимание. Зависи си от него.

Помня 2004-та как въпреки всички очаквания успяха да се квалифицират и то с добър футбол. Нямаха късмет на финалите, но не беше за срам. (94-та чак последните секунди се квалифицираха за мондиала). Но нашите експерти/журналисти веднага хукнаха, защо не станахме европейски шампиони и Пламен Марков го махнаха, а беше свършил добра работа. Със Стоичков малко спадна квалитета, но имаше емоция и пак се представиха прилично. С малко късмет можеше и да се стигне до мондиала. Но пак нашият народ от интелектуалци не можа да изтърпи, че Стоичков не е член кореспондент на БАН и го шитнахме. И сега след още десетки upgrade-ове почти стигнахме дъното. Иска ни се, проблема да е само в един човек (треньор, премиер, и т.н.) ама проблема си е системен. Толково си можем, явно...

Какво е това "квалитета" и как спада то ? Не е ли нещо като... Николета?!

За КВАЛИФИЦАРАНЕ четене му е майката.

Ако сте видяли правописни грешки, за знаете нормално е тук при нас в Дир-а. Просто толкова си можем. Но важното е, че повечето се чете.

Успех на момчетата искам да пожелая,но с футбола ни е отдавна се приключи,въпреки че Михайлов твърди друго ... футбола ни се развива и първенството ни е изключително атрактивно !!

такъв и футбола - фалшив

се очаква от най-некъдърната и изостанала държава??

С Боби перуката и компания се чудя как още има футбол в България и какво се крие зад абвиетурата БФС?

а беше време, когато Бербатов се обръщаше с гръб към хърватската врата, за да не им вкара гол и да се класират те за европейското - сега вече губим "достойно" срещу Катар

Лъвовете..? Бухаха. Вън перуката от БФС

Дали ще се отърват "котенцата" с по-малко от седмица? Убиецът Малък Перукан колко подаръци ще нправи на хрватите?

По-добре хич да не излизат нещастниците, че да е само поне 3:0 служебно за хърватите, че в противен случай ще има юнашка любов.

Вече е аутсайдер! Проумейте го!

Когато се примириш, става страшно...

Между 8 и 12 гола ще паднат в мрежата на ебливата малка перука

По добре не гледайте мача за да не се ядосвате. Нашите тъпанари не разбират тази игра, ритат без посоки, защото не могат да мислят, мързи ги да тичат, пазят се от топката да не се спънат, а треньора мяза на месар и разбира от футбол като свиня от духова музика.. жалка работа, арабите им скриха топката, а шахматистите ще ги изклецат яко. Докато у нас футбола се управлява от отрепките, “геройте от 94та” ще е така

Че кой НЕ Е ?

Дали има изобщо такива, които са мисия възможна? Май не останаха.

Оня скопения паси го каза, че футболерите, демек т.наречените лъвове са скопени

Плащат ли ни, като ни бият поне?