17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баси наглите американци! Те тероризират целия свят и са нахлували в поне 50 държави - обаче Русия го прави с една: и айде веднага плъховете правят бойкот. Политизират всичко - даже и науката не пожалиха. НАСА не е научна организация, а подразделение на ЦРУ.

"Отговорът е, че 14 държави бойкотират игрите в Лос Анджелис четири години по-късно, но ударът е несравним като мащаб. На откриването на игрите в Москва няколко делегации излизат под флага на МОК, а не със собствения - също протест". Авторът лъже и подвежда тенденциозно. Без СССР, ГДР и още няколко държави Олимпиадата в LA е много по-зле от Московската. В Москва някои делегации бяха под знака на МОК защото спортистите им решиха да участват въпреки обявения бойкот от Националните олимпийски комитети. Вече покойният Ники Лауда даде личният си самолет за превоз на спортистка и коня й. Ники винаги беше човек и мъж!!

Та в тази книга се дава кратко описание на спорта. Цитирам по памет. Спорта е да покажеш, че си най-добър в нешо, което е ненужно никому и от него обществото няма никаква полза. Само купища пари за някои хора. Та ще минем и без НИКАКВИ спортни събитив. САМО ДА ОЦЕЛЕЕМ. На спортните организации не им пука за нас. Състезанията им не са жизнено необходими за никой, само ПАРИТЕ! за това и не искат състезания без публика, а телевизията днес може всичко, ако са толкова необходими!

Това пак някой виден евроатлантик-дезинформатор го е написал! И как бяха провалени олимпийските игри в Москва?! Бойкотираха ги САЩ и повечето от техните сателити (но не всички - Франция, Холандия, Белгия и др. участваха). Като цяло се получи една много добра олимпиада!

ама и бойко е виновен

Путин е виновен ! Кремълската дезинформация осуети Олимпиадата.

врачки, баячки екстрасенски, хороскопаджийки и всякакви други простотии ... мъкаааааааа.........

дрън, дрън ярина...

Комунизмът удря всекидневно. Без милост смазва последователите си.