17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно феновете на Байерн Мюнхен са най-големите лицемери и наглеци ... Техния отбор е брутално бутан всяка година от създаването на Бундеслигата с всички възможни средства за да печели титли и купи в Германия. Байерн М. е най-мразения отбор в цяла Германия от всички останали фенове на отбори освен от собствените си фенове, именно защото са изкуствено фаворитизирани и разполагат с най-много пари за трансфери (средствата откъде идват, това е друг въпрос). И не обичат да имат никаква конкуренция. Ако се появи отбор, който им се опъва и е равностоен или по-добър от тях, те действат изключително подмолно, изкупувайки най-добрите футболисти на конкурентния отбор само и само да разбият този отбор, а не защото футболистите им трябват реално. Примери от последните поне 30-40 години колкото щеш. Най-големите мизерници унищожаващи футбола в Германия са именно Байерн М.

Само старите отбори ли имат право да играят в големите турнири и да печелят купи? На мен пък ми е писнало едни и същи да се въртят всяка година. Защо да не може някое малко отборче да си намери богат спонсор и да пробие в елита? Или богатите спонсори и многомилионните трансфери са запазени само за определени отбори? на това му се казва пазарна икономика. Иначе е монопол.

А заради нас,даже смениха формата на първенството! И ние (етрополе-литекс) нямаме история ,ама с пари за къщички и захар става при нас!

Пуснете си сега Унион Берлин - Волфсбург за да видите какво става. Абсолютно същото като вчера. И те ли са от ''развалените'' фенове а?

Всичко е по СЦЕНАРИЙ на залозите.......Имаше хора , заложили на последните 15 мин -съответно да има , или да няма гол до края.....ама ИНСТРУКТИРАНИТЕ от хазартната мафия футболисти се направиха на ЕфАНИ..... СЕГА КАТО ВЗЕХА СТОТИЦИ милиони от хората по целия свят за едни 15 мин , ще последва ли разследване на клубовете и свързаните с тях БУКМЕЙКАРСКИ пунктове !

Гнусната медийна манипулативна машина се задейства ведно със скъпоплатените милионери футболисти-глобалисти, за да оплюят и последните останали автентични фенове, тези в Германия. Потърсете повече по темата, ако искате да знаете! Потърсете и мнението на другите фенове, Дортмунд и т.н. и техните протести!

Ако това са автентичните фенове, закривай

И там мЕрише на развалени "креМвирши".

Прави са феновете. Миналия кръг Юве игра с един италианец в състава. Парите развалят играта.

Демокрация брат...