Италианец отново поема националния ни тим?

Силвано Пранди е фаворит за заместник на Пламен Константинов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вън оня дето се напикава ,лазаров ли беше,аман от крадци и некадърници,върнаха волейбола ни с 50 години назад,а отделно дето не спечелихме нищо през това време пак заради тоя негодник мръсен

има и БЪЛГАРИН признат навсякъде, но не и в БЪЛГАРИЯ. Да става дума за Р. Стойчев и преди да започнете да плюете първо помислете добре. Само че има едно голямо НО - Д.Лазаров и Л.Ганев. И да Ганев беше голям спортист, но не става за ръководител и особено в тандем с Лазаров. Промяната трябва да започне със смяната им.

Анти

Ники конфликта е на търговска основа.И Стойчев и Ганев имат кофликт само бизнес отношенията си.И друго което е важно,ако има колектив има успехи,няма ли колектив няма успехи.Така е в колективните спортове.Волейболист който поставя личните си амбиции над националните няма место в отбора.Стойчев направи така,че Матей Казийски напусна националния.Няма место за търговеца Стойчев начело на българския отбор.Я ни светни как при Мартин Стоев станахме трети на световното и за световната купа.

Ей сега,ще станем световни шампиони !

Давайте пари на чужденци понеже в българия няма добри професионалисти...Малоумници...

Ами няма. Не само във волейбола а във всички спортове методиките дето се прилагат са от 1960.

Боко даде шест милиона лева за световното първенство А се класирахме 12-ти.

Даването от личните сметки ли става???

Мамма миа, ке белло отборче! А Федерацио е гранде богатиссимо! Направо беллисимо! Ида веднагиссимо!

Идиот

Пламен Константинов е незаменим и никой по никакъв начин не може да го замени.

най-добре е данчоазаровци и подобни да си обират крушите и сополанковците от волейбола,за да останат мъжете,които са отдадени на играта, не хленчат и истински желаят да играят за България, задължително трябва да научат наизуст националният ни химн,за да не се излагат пред чужденците, тотална смяна в управлението на родната ни федерация,щото рибата се вмирисва от главата,ама режат и опашката, Пламен константинов е най-подходящият, питам прандито кога ще проговори на български език и що е нужно нашите да си кълчат езиците на италиански, прандито е най-добре да си гледа пенсията и да си разхожда котката,трябва тренера да е млад и енергичен и да е българин,който да защитава нашите интереси, щото е истина,че "който не иска да играе за България, да върви на майната си"прандито това не го вълнува

Tozi e pensia.. Triabva mlad trener!

Пранди не трябваше да бъде сменян след онова световно. Ако бяхме спечелили срещу Куба отивахме на финал! А мачът с Куба нашите го загубиха изключително нещастно. Тошко Алексиев сигурно още сънува онази контра в мрежата. Сега да го връщат Пранди няма смисъл вече. Федерацията е в безизходица и сама се набута там. Не могат да намерят треньор!

Постфактум си голям акълия...