Коментари - Италианският тийнейджър Синер с историческа титла на Sofia Open | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Синер играе страхотно за възрастта си и очаквам да е в топ 10 до няколко години. Има огромен талант, който трябва само да развие напълно. И едно уточнение-той е италианец по паспорт, но си е тиролец от Южен Тирол, както си личи от името и външния му вид.

Жалък, долнопробен турнир. Браво на момчето, жалко за булгаристан.

Даниил Медвед и той бил печелил този турнир? Явно си е сменил фамилията......а може би и религията.

Пародията на държава продължава..

Ех ако не беше тоя ковид, Гришо щеше да я вземе купата.

Бойко ще му прати ли СМС какъвто прати на 14-годишната Сесил Каратанчева?

Напълно заслужена победа за Синър. Наблюдавам го от извесно време, играе много добър и качествен тенис. Има доста добра психика, особено за годините си. Адмирации.

смешно турнирче разходите з а държавата печалбата з а частниците престиж 0

Нивото на турнира пада така, че догодина и десетгодишен може да бъде победител.

Жалка победа нажслко турнирче.

Жалък злобен руски трол.

и комплекси.

Има един интересен факт, който показва, един българин в топ 1000 при мъжете, на два пъти е побеждавал Яник Синер през 2017 г., и на когото не му бе дадена един път wc за турнира на АТП в София - въпреки че бе дори топ 50 при юношите в света през 2018. Това е единственият българин в топ 1000 на АТП, на когото не му бе даден шанс дори и тази година в София на АТП турнира! А после защо нямаме тенис таланти и защо "БФТ е велика". Ами затова, приятели - всичко в БГ се прави за пари, против тениса и за жалост се убива в зародиш...

Кой е той?

И какво, като го побеждавал преди 3 г., когато синер е бил на 16 г.? Сега той е №37 в света, а твоя младеж сигурно още се митка в топ 1000. Ако беше толкова силен, да сме чули за него и да е играл в София и без WC. Един така се пънеше, чи бил Циципас, като юноша. Къде е сега Циципас? А на тоя даже му забравих името. И като топ 50 при юношите, къде му е класирането при мъжете? И защо факта, че не не са му дали WC да е причина, че са му убили таланта? Тия, нашите, дето им бяха раздали какво направиха? Всяка година им дават и те се провалят гръмко. Загуба още в първия си мач. Само Гришо спечели турнира от нашите, но той е друга бира. Той си има ранкинг за участие в турнира и без да се налага да му дават покана. Защо си мислиш, че ако бяха дали на твоя човек, щеше да направи нещо запомнящо се? Ако човек си има талант, той си пробива път и без да реве, че не му били дали покана за някакъв си турнир.

Следващата година очаквам да бъде още по-успешна за него.Такава е традицията за шампионите от София оупън.

Да. Само тоя Мирца от Босна не се чу повече.