Иван Лебанов: Числото 13 ми донесе късмет за медала

Иван Лебанов е име-парола в българския спорт. Човекът, спечелил първия медал на страната ни на зимна Олимпиада.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно предусещайки, че няма да имаме и един медал, тия дни всички медии ни припомнят славните времена, когато сме печелили медали.

Високата интелигентност и спортни умения на Лебанов са предпоставка за големи постижения във всичко с което се заеме да извърши. Успехите са на лице.Поздравявам те!!!

Оказа се най-продажния кмет в историята на Велинград. Може би го бие само седесара Дафов. От всяка сделка комисионна. Остави общината с толкова много дългове и то основно към почистващата фирма, с която беше сключил заробващ договор, че сега след него се наложи администрацията да вдигне такса смет с 50 процента и всички ще плащаме до края на живота си на лебанката далаверите. Ех Лебанов Лебанов оказа се и ти измамник и крадец, а толкова много ти вярвахме. Къде ще ги отнесеш тия откраднати..казват че никой със себе си не може да вземе нищо материално на оня свят.

Мда... и аз помня как те посрещнахме на центъра на Велинград 80-та година и колко горди бяхме. Кой да предположи, че 35 години ще крадеш и с г.за си. Кой да предположи че заради твоите далавери ще страда целия град. Що не каза и за това ски училище как измъкна общинската земя подарената от продажния общинския съвет. През носа ни излезе на всички бронзовото тенеке..