Иванишевич: Григор изигра грешно мача, Ноле едва се движеше

"Той е наш балкански брат и в този мач ни помогна", каза с усмивка хърватина

Обратно в новината

Коментари - Иванишевич: Григор изигра грешно мача, Ноле едва се движеше | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз пък може и да имам грях,но все си мисля,че се разбраха Гришо да легне.Новак трябваше да вземе тази титла.Парите оправят всичко.

И не само за този мач. Мисловната дейност не е силна страна на Григор.

Определено Григор можеше да направи повече.

Вечната надежда.А мина 30-те

Както се казваше в 1 реклама- " Не може само с блъскане- требва и малко акъл"...

В паузата между първия и втория сет на мача на Гришо с Джокович: "Изглежда,че контузията на Джокович е отшумяла,ако не на 100%,то поне на 95."

Като ги чета тия неща, и след като гледах мача, и все повече ми се прокарват съмнения, дали нашият донжуан не е замесен в черно тото....просто разсъждавам...

Срещу Циципас Гришо нямаше никакув шанс. Дори и да се беше възползвал от моментната слабост на Джокович. Да му пожелаем да се развива още и да има повече успех на следващите турнири.

Правилното да се каже е ... "нямаше да има" - т.к. е така наречената "нереализирана възможност".

Това с този крак на Джокера…..Джокера е най- великия, но това с краката … Не знам как един мач не можеш да ходиш и в следващия след ден” летиш”… Малко, Малко съмнително

Не изиграл грешно мача просто Жокера е класа над него и определено не беше контузен може да е чувствал лека мускулна болка но до там то се видя и в следващите мачове не може да играеш на това ниво при реална контузия всеки спортист го знае

Никой българин няма да е като Гришо. Но Джоко просто е извънземен.

Самият тренер на "Джоко" ти казва, че в конкретния мач Ноле е бил далече от "извънземен", ма ти пак едно си баеш...

Патлака го командва, само по това се личи, че е българин. Забрави ли му интервюто в което каза, че в Монако се чувства у дома, много от тенисистите не живеят в Родината си, но поне си държат устата затворена. Григор е талант, но освен талант няма никакви други качества присъщи на Ноле или Рафа, нито е работар, нито има морал и силна психика за да бъде в тройка. Ноле може и да е бил зле, но не се предаде. Нашата пеперудка излиза на корта за да може да си поднови рекламните договори.

Да бе , едва се движил! По нищо не личеше , че има някаква контузия, напротив, разигравания от по 23-24 удара ги печелеше неизменно Джокович. Няма как да стане ако не тичаш! Да ги разправя на някой дето не е гледал мача, просто е твърде добър сърбина. Факт!

Горене, я кажи как може едва да се движиш о да спечелиш голям шлем? Каква доза кетамин му дадохте?

Хем ме е яд,хем съм доволен ,че Гришо не спечели този мач. Ако го беше взел,което при състоянието на Ноле беше напълно възможно, щеше да падне още в следващия кръг .По навик!Така поне Ноле достигна своя връх,което е слаба утеха за мен,но поне изравни Надал,който не мога да дишам.

Ноле винаги кара другите да си мислят грешни неща. Голям артист. Без капка пот в този мач, нашия беше облян в пот и превъзбуден.

Ами всъщност Гришката беше вече загубил още преди да започне мача, защото няма психиката да бие някой, който е пред него в ранглистата.

Че Гришо не е особено умен, го знаехме и преди Иванишевич да го потвърди...