Коментари - Ивет Лалова-Колио стана майка за първи път | Корнер.dir.bg
назад

Ивет Лалова-Колио стана майка за първи път

Тя роди момченце в италианската столица Рим

Обратно в новината

Коментари - Ивет Лалова-Колио стана майка за първи път | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 21

Познавам Ивет от училище. Учихме в една гимназия. Винаги е била страхотна мацка. Пожелавам й много щастие и детето да расте здраво и щастливо.

Да са живи и здрави

Да им е жив и здрав. Славата на Менеа да е нищо пред неговата.

Тиаго Колио...

Браво,да са живи и здрави

Честито!

Разгеле! Бащата знае ли се или е от епруветка?

Да са живи и здрави! Жалкото е само, че такава хубава новина е написана толкова неграмотно и недостоверно. Глаголните имена са съгласувани по-зле и от Транслейт. Ивет и Симоне са женени от 2013-та, т.е 11 години, не 15. Ама... Айде, то пък много претенции. Журналисти да пишат грамотно...

Наскоро си мислех, че с чернобилските малформации е приключено.

Честито!

Я че те ева у съсела..

МИСИРКИ, бре Айше ...къф Правопис очакваш от тях , като хванат микрофона и му се радват като,че ли стискат пенис !!;) хахахаха

Честито и да сте много здрави и щастливи!

Да им е жив и здрав бебчо! Само тази педвзетост „Благодарим ти, че избра нас за твои родители", която напоследък се използва масово, не я разбирам.

Толкова позитивизъм излъчва тази жена и винаги усмивката ѝ е озарявала екрана. Никога не съм я виждала на живо, но смятам че е от не многото положителни примери в спорта ни , доказали се безапелационно и в света . Толкова години на високо ниво . 5 олимпиади! И то след тежката травма в Атина където си счупи крака. Не знам дали са женени от 15 или 11 години , но са заедно от много повече. Стабилна и хармонична връзка. Наистина добър пример. Така че само здраве и щастие можем да пожелаем на семейството!

Айде бе , и аз я познавам беше гадже на мой приятел !

Що? След като бащата е италианец и вероятно живеят в Италия. Българско име ли да носи? Верно, къде по-хубави имена има , и то български- Върбан, Стамат, Найден, Радул, Радой, Младен и пр..За да Ви се угоди! Щото сега за Вас Ивет е родоотстъпник и предател, нали! Какво ще кажете за комбинацията на тези имена с фамилията Колио? Хей, тъпи и злобни хора имало в БГ! Пък после защо нищо не ни е наред.

Виж сега и от епруветка да е, пак се знае кой е бащата. А на такива като теб химическа кастрация навреме за да не тровите планетата.

Колио, Кольо...все тая

Ще му викат Кольо - да е жив и здрав !

Да е жива и здрава Ивет и семейството й! Огромна шампионка, както винаги недооценена у нас! Да не се чудим после що детето се казва Кульо, Кольо и Ивет се е спасила от мизерията в Италия, а не живее тук. Но чест й прави, че никога не се състезава под чужд флаг, макар че можеше много пари да изкара с това.