Избраха Боряна Калейн за гимнастичка №1 на Европа

Българката отвя конкуренцията в класацията за миналата година

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много злоба, много нещо! Няма бъдеще за тази страна с такъв народ ! Но, може и да съм в грешка - Паисий Хилендарски е написал за слабостите на "неразумните и Юродите" преди сума ти време, пък още ни има, макар, че със сигурност не го заслужаваме! Самото ни съществуване в този днешен вариант е наказание за нас самите от Господа !

Пишещият глупак

Касае коментар на Бойко.

Къв гулем клюн вади!

ВМЕСТО ДА СЕ ГОРДЕЕМ С НЕЙНИТЕ ПОСТИЖЕНИЯ, САМО ЗЛОБА И ЗЛЪЧ. ПРОКЛЕТ НАРОД СМЕ, ЗА ТОВА СМЕ И НА ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ. НЕ МОЖЕМ ИСТИНСКИ ДА СЕ ЗАРАДВАМЕ ЗА УСПЕХИТЕ НА НАШИТЕ СПОРТИСТИ, КОИТО ПРЕДСТАВЯТ ЕДНА МАЛКА БЪЛГАРИЯ.

Зарадвайте се, госпожа, истински се зарадвайте, не се водете по другите.

Защо един път не можем да се израдваме истински на български успех или постижение? Ще ни заболи ли ако кажем едно "браво!"?

Радвайте се, кой ви пречи?!

ВМЕСТО ДА СЕ ГОРДЕЕМ С НЕЙНИТЕ ПОСТИЖЕНИЯ, САМО ЗЛОБА И ЗЛЪЧ. ПРОКЛЕТ НАРОД СМЕ, ЗА ТОВА СМЕ И НА ТОВ

Не само гимнастичка номер 1 в Европа, но и парвеню номер 1 в Европа, защото името и трябва да е КалеИИИИ нАААА - на български, каквато , тя, доколкото знам , е. Ама друго си е като звучи по западному - нямам нищо общо с тая смотана държава и как само се различавам от плебса в нея. Но може смотаната държава да я направи гимнастичка без да плаща, като и плаща заплата, а сега на годините , на които е , и пенсия. Бедна майко България , такива те затриват

Сега разбрах кой затривал България, Боряна Калейн била защото и била такава фамилията… ей, съссипаха я тая държава!

Тя МОЖЕ! Ти, "българко една", НЕ МОЖЕШ! И да се пукнеш откъм гърба от завист и злоба, пак няма да можеш. ЗАВИЖДАЙ и ЗЛОБЕЙ - това го можеш. Бъди здрава!

Летяща Баба Яга