Изгониха от Олимпиадата двама медалисти заради разходка

Грузинците не разбрали, че не трябва да напускат олимпийското село

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

:-))) перверзно! епа нали са били "доброволно" ваксинирано,М? за олимпиадата само в минало време, ако обичате. олимпи кътев взема ли участие в олимпи адата! трябва нов световен спорт тука! като например: кой ще пробяга 42 km, с ffp маска и пълно анти-вирусологично снаряжение от две бутилки газ на гърбо! :-)))

Баси олимпиадата Пълен тъшак

всички с маски, губят или печелят се целуват и прегръщат, а японците се кланят и мъдруват.

Във влака се качваш ваксиниран или след тест.

пак ще запалят Бастилията!

Олимпиадата не е задължителна за никого. Или се съобразяваш с правилата, или не отиваш.

След подобна новина, би трябвало всеки нормален човек да бойкотира олимпиадата и да не я гледа. Не че сега има голям интерес. Гледах откриването - тотална повърня (всички бяха с маски). Гнусно, грозно, гротескно и дехуманизиращо. Всички състезания се играят пред празни трибуни. Всичко е по свирката на глобалистите. Подобно събитие няма дух и атмосфера. То е олицетворение на всичко сбъркано, което не трябва да бъде по този начин. Защо изобщо го проведоха, и то с година закъснение, като пред празни трибуни можеше да се играе и миналата година.

Какво означава "акредитации" в статията? Отнели са им медалите или как?

Акредитацията е разрешението да участваш в дадено мероприятие. Нещо като разрешение, покана, пропуск.

ебах тая тъпотия

Шuбанu перверзни дръпнати кретени! Дори и олимпиадата опорочиха! мръсни жълтури

Олимпийското село е глобалния ковид затвор в умален мащаб. Уж си свободен да избереш сам дали да се ваксинират, ама не съвсем. Уж си свободен да се придвижваш по света и у нас, ама веднага ти слагат прангите. Уж си свободен да говориш каквото мислиш, ама ако кривнеш от полит коректните, ковид коректните и джендър коректните линии, те обявяват за ненадежден, нетолерантен, език на омразата, комунист, руски шпионин

Woke-kyo

Малоумщина,,, ковид мовид. Да си заврат ковида у гъзо.