17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Казали са го: Всички играят а накрая германците печелят!......е, има и изключения де:)

Той менте интелект мъ уби. Освен всичко изброено е предвидил и, че съдията от мача между Сърбия и Швейцария, ще вика за часовникарите. Сигурно е предвидил и повреда на видеонаблюдението при швейцарския любовен набег над Митрович досами портата на техния вратар.

Само дето португалците засега са по-силни от испанците.

Че те швабите ще се класират ли?! Хич не е ясно дали ще успеят да бият швеците, за сега са на кантар, въобще за участие в елиминационната фаза.

Ама ти да не падаш от Луната. Ако сами не могат ще пратят някой съдия да ги класира. Ти за евроатлантически ценности не си ли чувал? Е, тоя списък, с Испания начело, е точно това.

Разликата между първите два и между следващите е в рамките на статистическата грешка, така че това не е никаква предвиждане.

Това не е изкуствен интелект а най-обикновена стъкмистика. Изкуствен интелект просто няма как да съществува, защото се измисля от естествен интелект, който не е читав.

Глупости , нищо вярно няма.

Колко пари е взел ИНТЕУЕКТЪ НА ФИФА?

Абе, майната ви на изкуствените интелекти - преди имаше, октоподи и какво ли не !! Щом "Божията ръка" (Марадона) гледа мачовете в Русия ( всички знаете защо го наричат така, той сам си призна), това означава, че само ФИФА ще предреши споровете за финала !! Колко платени музаверлъци правят гадовете - само те си знаят !! Уредени финали има на почти всички световни първенства !! Снощи отмениха гола на иранците срещу Испания, защото в противен случай Испания си отиваше - уж имало засада ?! Спомнете си полуфинала ни срещу Италия на световното-94-та в САЩ?!

Ако прогнозата не се сбъдне, интелекта да бъде издаден за скрап !

За нищо не става тоя изкуствен интелект!

Никой не иска да си дава зор в предварителната група - затова и мачовете са на това ниво. Ако имаше директни елиминации дали щяха да играят по този начин "великите" европски отборчета?

Изкуствения интелект да пие една студена вода, ама и това не може. Шансовете по групи са направени така че Бразилия, Германия и Белгия ще се срещнат до полуфинал и ще се елиминират, така че от тези 3 отбора само един има голям шанс.

не знам как ги правят тия прогнози, но след изгледаните мачове, аз лично задраснах с дебелия фулмастер Латиносите, Франсета и Англета...

Явно германците много са те впечатлили, или не си ги гледал....

гледах ги, но реших да им дам още един мач преди да ги задрасна...

Нищо не става от това тенеке щом е предрекло Испания да вдигне Световната купа !!! Язък за тока дето харчи !!!

хабиш храната и въздуха на планетата,ама на,не си пукнал за съжаление