"Изненадата на века" - краят на страховития Карелин

Това вероятно бе сензация номер едно в 125-годишната олимпийска история

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цял свят знае, че колхозниците без химия са за никъде! В нито един спорт не са по добри от нас Българите, но, за руските спортисти работи цялата държава за да може комплексираните колхозници да блеснат на всяко състезание, има признания на спортисти от всички соц страни, че им е нареждано да падат от руски спортисти, кво да говорим повече за тея убитаци.

НО …политиката на Русия последните години отново възроди неприязънта и омразата към всичко руско. То даже не е ,,политиката на Русия” ами на конкретен човек

Е, ако питаш хората за името на легендарен борец, казват само две имена- Карелин и Валентин Йорданов. Никой не го знае тоя Гарднър, хеле пък тъпите му сънародници.

Шест години без другите да спечелят точка срещу него, този наистина е бил машина за победи.

Назобил преди мача руснака за това не победи.

Съветските,респективно руските спортисти печелеха благодарение на стимуланти и Самаранч знаеше но си затваряше очите. Правилно си го коментирал

Много по- изненадващо е, че Сашо Томов е пет пъти световен и нито веднъж Олимпийски шампион. И това не е кой знае какво чудо, случва се.

Не съм запознат с правилата на борбата, изгледах клипчето и не разбрах смисъла на правилото за изпускане на захвата. Видях, че Карелин е по-активния състезател през цялото време и се опитва да прави нещо приличащо на хватки. Американецът беше пасивен и мек като плик с тесто през цялото време. "Спечелил без да направи нито една атака" - това описва достатъчно ясно целия мач. Късмет за него е, че Карелин не можа да запише точка.

Допуснал съм грешка - 889 мача и 887 победи. Не, че това променя нещо.

Забравете за момент политиката. Ха сега, опитайте да си представите 888 мача и 886 победи. Уникално, 18 години тотално превъзходство. Шест години без да дадеш и точка на противника. Не съм сигурен, че това може да се повтори.

Гледайте игралният филм за Карелин. Причината да загуби са счупените ребра.

Каква огромна статия за спортът на тъпоглавците с понички в ушите ...

Руснака си е оправил банковата сметка само за няколко минути !

Помня мача, съдиите дадоха победата на американеца. Случи се нещо подобно на дузпата, с която холандския рефер класира Англия на финала на евро 2020 срещу Дания...

Не е точно така. Гледай видеото и ще видиш, че Карелин наистина изпуска захвата си. Тънкост наистина, но ако можеш иди ти да се изправиш срещу него и използвай тази тънкост. Иначе нека не забравяме, че американецът удържа да не даде точка, въпреки че е поставен в партер поне 2-3 пъти след като повежда. Не всеки може да устиска такъв напор от Карелин в рамките на един мач.

Имаше филм за Карелин, човека каза, че не е бил просто по-добрия в този ден. И нищо не е вечно. Това е спорта. Хабиб се оттегли на върха. Федор не, и затова губи. Но всичко е пари в крайна сметка

чудото на "пуйките" връщат ни назад във времето за да обидат Руссия!!!

Щеше почти да се чете, ако нямаше правописни грешки във всяко изречение. И пъпчиковците пак не си бяха шибнали камшика с пуканката "краварите". Товорищи, на "кравари" всички играехме като деца, ама защо не помня на колхозници да сме си играли!

Защо колхозник да играе на колхозник? Играе се на нещо което не си.

Човека ги мачкал тотално 20 години, накрая не му било ден и айде сега - голема драма... Същото като с хокея...

Ударихте рано сутринта един език на краварите пак.

Бе стига с глупости. Това е просто една интересна спортна история.

Херо Мустафа ще бъде много доволен като прочете това.

А бе байчо. Херо Мустафа е ЖЕНА!!!! Хабер си нямаш и коментираш.Много изпростяха и рушняците к троловете им.