Изпълком още през юли решава за Кръстаич, сърбинът няма да излезе скъпо на БФС

Има и още три варианта, но предложението на президента Михайлов изглежда най-силно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние играчи нямаме, те за селекционер се притесняват. Да селектира, означава да си отбере. Но за да си избере, трябва да има измежду какво. А то материал просто няма. Освен самия треньор да се картотекира като играч и да влезе да играе. Ние не можем да бием Фариорските острови, с население колкото малък български град, а те за класиране на европейско си мечтаят. Както и да е. Ще опъне едни добри 30 бона на месец, пък после каквото стане. До следващият треньор .... и т.н. и т.н.

Този футболен съюз е напълно нелегитимен пред обществото да ръководи българския футбол! Докато не бъдат изметени всички сегашни ръководители на БФС, няма шанс за спасение на футбола ни!

Демек, този ще ни излезе изгодно. Ами пък да беха взели някой нашенец от 3-та лига. Там съвсем без пари щеше да ни излезе. Но като видиш елитните отбори как са гъмжат от родни таланти, и от марс тренер да докарат все ще бъде тая.

Няма особено значение кой е. Скоро ще сме последни в ранглистата на ФИФА от всички балкански държави. Засега още Косово не ни е изпреварил, но те са отскоро в нея. Вече ни биха 3:2 в София, а там завършихме 1:1. Само че чужденец няма да знае играчите тук. Тоест някой ще му избира играчите, поне в началото. Ще се пускат титуляри да ни градят играта играчи с по 1 асистенция за сезона, вместо човека с най-много асистенции 14 - реален пример, да не казвам имена.