17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сключи споразумение с НАП, пък не го изпълнява - що е то? Ако е някой друг, веднага ще има запори, несъстоятелност и т.н., ама тия явно са специални.

Toва е обора на народа, но не е отбора на УЕФА !

Нищо, важното е че за хиляда евро станахте за смях пред цяла България, да ви се чуди човек :) Вместо да ги изядете и изпиете, вие за глупости ги дадохте :)

Мда. Бих казал доста евтино удоволствие, което обаче продължи няколко дни! Ако правят някое друго обжалване пред УЕФА, съм готов да стана Генерален Спонсор!

Малтийците бяха съгласни...само при условие, Н.Михайлов да пази вратата ЦЯЛ мач

Подхуенеца да си гледа зарята и говеждите песни, че УЕФА ако не им беше отхвърлила жалката жалбичка, МУУУчащите ги чакаше второ нахамрунване и трета евроидиотска титла хахахахаха

Доказаните ЕВРОИДИОТИ са прави, пък УЕФА бърка. Това да не ти е БФС с тати-перука да пази богопомазания отбор на детенце-перука бе, мучащ!

Тези са такива некадърници - умрял човек да къпят, ще го удавят ;)) Ники Михайлов костенурка в леген не може да улови..

нали уж този подуенски добитък казва че решението на Уефа е абсолютно грешно а после вика само респект за Уефа.Ами като казваш че те лъжат и не са прави напуснете Уефа и си играйте ей така за здраве на поляната.

При преиграване Малта пак ще бие

Не е истина как може да има такива хора на такива високи позиции , кога си видял да се преиграва мач , то ако за такива формални грешки се преиграваше мач , всички мачове тогава трябва да се преиграят

"Още сто пъти да се случи,сто пъти ще постъпя по същия начин". Ивков,внимавай какво си пожелаваш. Ще издържиш ли сто пъти същия срам?

Е... Що не? Само хилядарка, пък лъжеш цял стадион, че некой друг ти е виновен.

НЕма такива кавали !!!

УЕФА ви казаха,че сте Евроидиоти,но вие още мучите.

Ти не разбра ли ,че юридическите ти "способности" вървят само пред Перуката. УЕФА тактично ти каза,че си "неоснователен".

Изгодно е за Левски! Като се има предвид че този ход с обжалването беше от СТРАХ да не би феновете да се разочароват от провала на Мъри Стоилов и да престанат да пълнят джобовете на Левски! Е успяха! Феновете ще останат верни на отбора.

Нямаше виртуални билети за плейофите.

И да се преиграе файда няма! Мамин Ники Михайлов пак да го продаде.

Мамин, а татин.