Изписаха от болницата великия Паненка, той разказа за вируса

Имах двойна пневмония и състоянието ми не бе никак розово, сподели легендата

Обратно в новината

Коментари - Изписаха от болницата великия Паненка, той разказа за вируса | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

джендърските руски тролове целят да има повече болни. По заповед на кремъл. За това пропагандират против дори най елементарните и лесни за спазване мерки. Путиноиди и сорососиди.

И каква е тая мода, който се "излекува" от Св. Вирус, да разказва за Него????????? Абе, вие не разбирате ли, че подлежите на подвеждане под съдебна отговорност за насаждане на масова психоза и за насилвствена фиксация на цялото общество върху болест и смърт!!!!!!!!!!!!!!

Е някои хора не са чували и за Пеле, но това незначи, че не съществува. Преди да напишете нещо, с което искате да “потопите” някого по-добре се позакнтересувайте по въпроса преди да се изложите.

Цитат: "съвсем различно от началото на седмицата" За толкова ли го е изкарал? Еми пневмония! Имал съм бронхит (на каналите преди дробовете), така че ми е известно.

Към този коментар бих също препоръчал повече образованост - “бронхит на каналите”, поинтересувайте се за какво заболяване сатава въпрос-нестава въпрос за канали (бронхи сигурно искате да кажете).

от шибани материали!

Ха-ха, някакъв ритнитопковец от село, който никой не го е чувал бил велик. Съвсем ви падна нивото. Не че някога е било високо дед.

ТЪПАНАР