Изтече ли времето на Абрамович в Челси и Лондон?

Руският милиардер ще продава империята си заради проблемите с визата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъпата Мей ще провали Челси в най-силния му период, когато отново ще стане шампион на Англия. С това Мей ще загуби и изборите както и ще спечели всички лоши последици от Брекзита. Упорството й да не се договори с ЕС ще доведе до лоши последици за Обединеното кралство.

Свършват парите на Путин за реклама на олигарх-капитализма в русия.

Абрамович дължи богатството си на Елцин, при него получава дял в нефтена компания и оттам се почва. Но всяко хубаво нещо има край, всички милиардери от времето на Елцин отидоха в чужбина, сега имат проблеми.

Много други също дължаха богатството си на Елцин! На някои "късметлии", като Ходорковски им го взеха и полежаха на топло, но повечето, като Березовски нямаха този късмет и се простиха с живота си!!!

Челси бяха един махленски отбор и ще си останат такъв....

Сигурен съм че не се занимава с кокошкарски истории като нашите Ветко , Миньо , Илия Павлов ,Кольо Вълканов , Меди Доган и много други "хитреци"

МИСЛЕШЕ СИ РОМАН , ЧЕ ЩЕ СИ КУПИ ЦЯЛ ЛОНДОН !!!! АМА КРАЛИЦАТА НЕ ДАВА :)))

Schilo

Лондон го чака по-лоша съдба. Как се кзваше кмета им и какъв е, че забравих?

Поредната руска "бяла брана". Сравнете как живеят в Чукотка и как в Аляска и ще си отговорите как стои въпроса с натрупаното богатство.

Какво пък е работил роман за тези милиарди?

Заради такива новобогаташи, страдат и мизерстват милиони руски граждани. Милиардер бил, пък го не питат колко сироти ограбил и кожи смъкнал, както и нашите бг управници правят. Гнус, гнус, гнус.

Така е в прекрасния и прехвален капитализъм. Свиквайте. "Без пари и мама на тате не пуска"

Роман Абрамович Путин. Чеулси собственост на Абрамович. Абрамович собственост на Путин.

А ти си една тъпа путка собственост на банкянската мутра.

Сега сигурно ще дойде инвестира в бистришките тигри. Несбъднатите мечти на гробарските олигофрени.

Защо всички милиардери от бившия Съветски Съюз се изнесоха със своите, незнайно как, придобити, или плячкосани милиарди точно в Лондон? Какво ги привлече в този град на "незалязващото слънце? Как така се случи, та точно "обединеното кралство" стана най-важният пристан на тези милиардери-новобогаташи? Моля, лейди Мей да ни даде подобаващи обяснения за този феномен.

първо ледито трябва да обясни защо толкова много руски олигарски точно в Лондон се преселиха в отвъднот, после е новичок, а третият въпрос е с понижена трудност.

Абрамович само парадира с това че е направил инвестиции в челси за над 1 милиард, защото първо си ги възвърнал и второ ползвайки правилата на "слабата капитализация" успява да спести солидни количества пари от/за данъци

така. с парадиране.

Романе, заповядай в гр. Шумен ! Добре дошъл си !!!

И във Хасково, хубав ин ги е стадиона

То верно, ама у Аскьой само кауни да гледа. Фудбалери нема.