17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи вместо Covid легла някакъв безмислен турнир и защо не го отмениха пълен абсурд......

Всъщност,май останаха само австралийците и канадците.Така и така са в Европа,ще изкарат още една седмица и си отиват.

Не изглежда твърде сериозно турнир,на който системно не участва местният топ състезател.Предполагам,че онова,което не знае масовата публика е добре известно на звездите и затова все го заобикалят.

Започнете да работите у дома с Google! Това е най-добрата работа, която съм имал. Миналата сряда получих чисто ново BMW, откакто получих чек за $ 6474 през това - 4 седмици преди. Започнах това преди 8 месеца и веднага донесох вкъщи поне 77 долара на час. Работя чрез тази връзка, отидете в началния раздел за повече подробности.===>>>www.Selfmax5.com

това е шанс! ако се откажат още двадесетина, нашите може и да се класират между първите десет!

Аре затваряй тея педерастки изпълнения.

Дира, толкоз много имена а само две снимки. А за новина за задника на Еди коя си кифла и качвате целия Инстаграм

На този турнир стана традиция седмици наред да се рекламира едно по телевизията, а след като се изкупят билетите да се окаже съвсем друго. И така ще има какво да се види, но обидата остава, а българските фенове не я заслужават. Може би е време и държавата да преосмислии подкрепата си при такова системно неуважение към българската публика.

Каква българска публика, бре приятел? Стадо овце

Някой врътна далаверката с билетите, сега най много дришо да дойде ама и това не е много сигурно Хитринка, малко реклама и айде билетите се изкупиха. Накрая даже дришо ше се откаже също, най много някой романски циганин да дойде

Там където има араби, негри и китайци, там ИМА и много Корона- вируси.. Като уб.ият в тъмното някой арабин, не.г.ър или китаец, хем РАЗЧИСТВАТ корона- вирусите, хем ВЗИМАТ пари, хем СПАСЯВАТ България, както през Ислямското РОбство, Васил Левски и Христо Ботев са убивали араби и негри.. А, ако утрепят Боклук Борисов, ще можем да уб.иваме араби, не.г.ри и китайци по всяко време и напълно ЗАКОННО.

От силен ,стана слаб турнир изведнъж.

Жил Симон побеждавал и Федерер и Надал ще играе в квалификациите! Щото турнира е слаб. Сигурно от нещо разбирате ама от тенис едва ли

Ми той и Гришо уж силен ама стигна до онова място след като се бяха отказали величията, а те като се върнаха и почнаха да го млатят всички.

От силен, стана по-малко силен.

Ей организаторите ... какъв турнир, какви пет лева, БЕ нещастници ??? Кой ви бръсне вас за слива ... мижитурки миризливи !!! Турнир по тенис се организира от богати, известни, атрактивни места . Кои сме ние/вие, та тенис турнир да организираме ??? Трябваше да се организира турнир, на който Дришо Димитров и баща му - смотльото Димитър, да въртят минети на дошлите в София. Ето такъв турнир ни подхожда на нас/вас .

Личи ти, че си свикнал на съдбата си да мааш свирки без пари, ама не щото си си надвил масрафа, ами щото за друго не ставаш!

Личи ти на тебе, че искаш да ти е все в устата, ама не че не си си надвил масрафа, ами защото и жена ти иска, и сестра ти ... та защо не и ти ???

Върнете ни парите за билетите...

Защо ми давате палец надолу?! Значи тенесистите могат да се отказват, а аз не мога да си върна билета, понеже половината звезди от рекламата ги няма, а?

Ами защото на всеки турнир е така! Заявката не гарантира участие. Всеки може да се откаже преди жребия и по рано. Тенисистите обикновено заявяват няколко турнира в една седмица и в последния момент избират къде да играят.

Кой идиот ще ти дойде в таз пандемуя в България с по 4000 случая на ден :)

Доста дойдоха

баш идиотите, умните не