Коментари - Йоханес и Йоханес. Доминаторите, които обезсмислиха сезона в зимния спорт | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Без руснаци и беларуси повечето спортове ще са скучни като да гледаш кросчета в парка.

Асматицици, но най добрите, и други могат така, стига да им позволят.

Великият Оле Ейнар Бьорндален, а сега и великия Йоханес Бьо! Най-великите биатлонисти в един от най-красивите зимни спортове!

И двамата като се изпикаят в градината доматите стават колкото тикви - рекордьорки само за ден.... Ама астматици, к'во да ги праишшшшш...

Ако ще ги плюяем, защото били взимали зоб, някой да ми отговори на въпроса, как досега никоя фдерация не е поадала оплакване да бъдат разследвани, защо съперниците им не ги сочат с пръст и защо всички други са чисти като сълза и само те двамата преимат стимуланти? Ако не може да намерите смислен отговор, най-добре се радвайте, че живеете по същото време, когато някой е способен да пренаписва спортната история.

Още циврите, че изхвърлиха руските допингари....

страхотен спорт !!! (то даже е военна дисциплина) . никога не съм пробвал нещо такова, обаче е супер комплексно и доста акъл и преценка иска от атлета . това да можеш да се отпуснеш на 150 пулс за да можеш да стреляш ....

И двамата са великани в своите спортове и е удоволствие да ги наблюдава човек.

Отбора на астмаците с легалният допинг ще пребъде !!!!

Ами те са астматици, за Олимпиадата им бяха докарали 20к опаковки Салбутамол. Отделно на това са си просто добри, на другите не им пречи да си инхалират Салбутамол, но пак не могат да ги бият. Но все пак е редно да отбележим, че резултатите на доста от тях не са чисти.

Ако бяха допуснали руснаците да се състезават, нямаше да има такава доминация!

Като разкараха руснаците и спорта стана скучен . Ако имаше руснаци едва ли щяха да правят такива рекорди . Щяха да доминират норвежците но нямаше да е комедия както сега . Всичко е вятър в спорта само Олимпиадите се броят и световните по футбол и ръгби .

Все пак това са болните от астма норвежци. Какво ли ще стане като пуснат здравите!?

преди да изключат политически руснаците от ски бягането- Юханес Клаебо пак си беше много силен, но завърши две поредни години след руснака Александър Болшунов който припра голечите кристални глоубуси и беше победителя в ТУР ДЬО СКИ. А отборно руснаците в 2/3 от състезанията побеждаваха норвежците.Това е причината за умопомрачителното представяне на Клаебо -голям скиор но просто няма го големият конкурент А.Болшунов , няма го и сборния отбор на РФ по ски бягане. Това е.

абе много ясно. Като е спрян да участва голечия Александър Болшунов -досегашен три пъти пореден носител на кристалния глобус , е ясно че следващия в класацията- Клаебо ще бъде недостижим. Като ги няма руснаците -отборно побеждавали досега в 65 % от състезания от световната купа и Тур дюо ски, следваште в класацията -норвежците ще бъдат номер едно. Елементарно е.

За бягането не знам, но в биатлона руснаците отдавна не са конкурентни. Преди ерата на Йоханес беше ерата на Фуркат, преди това на Бьорндален.......

И сега останаха норвежките допингари

Да, много акъл наистина. И досега си мисля, че Никулчина ако не напъваше да влезе първа в последната стрелба, щеше да е с по-добър медал от бронза.

До към 2094 година

Няма ги руснаците и беларусите, затова "доминират". В бягането Александър Болшунов ги мачкаше като презрели сливи всичките.

Те астматиците са такива.

Руската ти баба е астматичка

Глупости

Те пък любимите ти руснаци на компот от кайсиите на Путин карат

Взимай чемодана, качвай се на москвича и марш към Сибир

Като чета коментариите на някои, ми иде да се провикна: Ех, мъко русофилска! Защо ли повече са наказаните за допинг руснаци, като другите всички се "оказват" асматици? При такава несправедливост ще взема да се гръмна!