17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще "превърти" играта, когато изведе българския национален отбор по футбол на световно първенство.))) Може да вземе за помощници и Свети Петър и Исус Христос. Притеснявам, се обаче че и те няма да помогнат.

най- лесно ми е срещу Пеп, винаги го бия в най-важния мач... : ) с по-малък бюджет и по-малък щаб.

добър треньор, но да не забравяме, че винаги води отборите с най-големи бюджети в Европа и не можа да спечели ШЛ с тях....има и по добри....поздрави от Почетино....

С пари....с мн пари :)

... треньор гений, това е Гуардиола днес...!!!!!!

тези хвалби са ясни но той като играч не може да бъде сравняван с бате ицо а като треньор юрген клоп е с класи над него.

Да то и в лигата се вижда, а бате Ицо е играл селския футбол с воленцата. Футбола в момента е тактика за това за бате ти Ицо или бг отбори не сме чули

С какво Клоп е скласи над него??? Колко титли е спечелил Клоп? какви иновативни идеи е дал Клоп за футбола?

Ориги??

Ще го призная, че е "превъртял" играта само ако като Моуриньо покори Европа с отбор без пари както Моу направи с Порто! Не забравяйте, че с Моу с Порто спечели през 2003г. и купата на УЕФА! Тоест с отбор без много пари два пъти покори Европа!

Мауриньо изгонен от Реал, Челси и Ман Юнайтед! Дадаха му огромен бюджет и нищо! После дебело е наблегнато че Пеп е треньор на високо ниво от 10 години а другият 17 сезона.... Единият практикува красив и привлекателен за окото футбол, другият грозен, защитен и не атрактивен....

не съм фен на сити, а на ливърпул. но когато говорим за летвата, вижте участниците в двата финала - на шампионската лига и лига европа, и тогава кажете дали не я е вдигнал.

Преръртял бил играта? Дам, след близо 2 милярда евро похарчени от него за играчи с често съмнителни качества равнящи се на 2 спечелени кеша с Барселона, които би ги взел всеки на негово място, не бих го нарекъл превъртане на барабана на пералня дори. Съсипа Байерн и ги накара да играят тики-така, а получи готова машина за мачкане. Ако отиде в средняшки отбор, който не е готов да му дава по 250 милиона на трансферен прозорец сигурно ще бъде уволнен за 3 месеца.

Пич...те и на Мауриньо в Юнайтед му дадоха пак толклва пари, а нищо не промени. Хората не си дават пари ня вятъра като тука...не съм фен на Сити,но съвсем заслужено си спечелиха..

Много вярно :)

Типичният хейтър. Ако е толкова лесно да се спечели два пъти кеш с Барселона, защо не го направи някой от следващите треньори след него, които също похарчиха много пари?? И как е съсипал Байерн, като спечели три поредни титли с тях голямо разстояние от втория в класирането? Не взе ШЛ с тях ок, ама след това Анчелоти и Хайнкес да не би я взеха с баварците? Да не би Сити са били по-бедни при предния треньор, който за три сезона спечели само една титла, а сега Пеп е близо до домашен требъл? Та било много лесно с пари, значи...

Разликата е огромна, да вземеш добър отбор и да го съсипеш, какво остави на Анчелоти и какво взе преди това? Какво, като е спечелил 3 титли с Байерн, нима Ковач не го направи сега, нито пък Анчелоти? Сити не са били по-бедни, но станаха пак първи в първенство в което нямаше голяма конкуренция първия сезон, а втория имат повече загуби от Ливърпул, който са си виновни сами, че не станаха те шампиони! И да, с пари е много по-лесно от колко без тях, особено в днешния футбол!

Той щото след него Луиз Енрике не взе Кеш с Барселона, а той също е велик та знае ли се! Раниери спечели англиското, а после Конте с Челси. Гуардиола беше 3ти, когато Челси стана шампион и след това изръсиха камари с пари, като не е до тях, защо не стана шамион още вървия сезон? На Челси отбора не беше кой знае какво.

туй променил, онуй променил... Ела в България да промениш...

Пеп няма да ни промени системата на управление на държавата. Нямаме държава,нямаме стадиони! Няма как да имаме футболисти на добро ниво! Тук сме ненадминати в кражбите,незаконните дейности носещи мръсни пари и за това футболните клубове се ползват за "перални" на пари! Вижте собствениците на клубовете и ще разберете, че няма да имаме футбол! Мутри, престъпници, измислени "бизнесмени" и т.н. А, за " 2 милиярда евро...." - сравнете ПСЖ колко пъти по два и нищо!

Една голяма заблуда е, че "няма държава". Я се защити от банките, „роми”те, турците, геЮвете, "бежанците", кучетата... да видиш дали няма - какви медии ще залаят, какви социолози и психолози ще завият, какви комисари и посланици ще заразмахват пръст, каква полиция и Джандармерия ще ти се изсипе. Какви дознатели, следователи, прокурори и съдии ще се запроизнасят. Свят ще ти се завие. ДЪРЖАВА ИМА, НО ТЯ Е СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ ЕТНОС.

И на Господ ще му е трудно да промени нещо в бг...