Коментари - Как капитанът на Франция избра нацистите и получи куршум като предател | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еее ако сега бе избил няколкостотин души, щеше да получи килия с интернет, фитнес, храна три пъти на ден и още много екстри...все пак има човешки права ...както казват либер.астит.е.

Както биха казали педофакърите козяци подлоги на Краварника, ПУТИН Е ВИНОВЕН!

Капитанът на бистришките тигри го чака същото. Някъде около Коледа.

Как капитанът на Франция избра нацистите и получи куршум като предател Как футболът изчезна от България и никой не получи куршум за това. 

А у нас има един паметник пред НДК в София, на който има имена на "колеги" на френския фашист.

Какви имена има , че не разбрах бе , червена гнидо, болшевишка проститутко нещастна?

Как не те е срам да се наричаш патриот, изроде?

Удобно забравят, че Сталин причини втората световна война като инсталира хитлер на власт.

Е това е вече е нещо ново. Странно ми е как така Путин не е виновен. А какво ще кажеш за онези милиони германци дето през 1930 година са гласували за него? Те всъщност да не са били руснаци?

Не, онези милиони германци всички са били подведени от руснаците. Нима не знаете, че в онези дни руснаците са ползвали стара, но работеща версия на Фейсбук.

Хитлер е бил агент в партията. Но ВСВ започва заради неразбирателство между СЪЮЗНИЦИТЕ Германия и ... Полша! Те първо завладяват Чехословакия и подобни. Германия иска коридор до Словакия, но поляците не дават, което е повода за ВСВ.

Не до Словакия а до Източна Прусия

Ти олигофрен ли си ве малоуме Козяк! Я познай кой е спонсорирал Хитлер педик! НЕ НЕ СА БИЛИ РУСНАЦИТЕ, СТАЛИН И СССР! А ЛУДИТЕ ГОВЕДА ЕВРЕИ КАТО РОКФЕЛЕР, РОДШИЛД И ФОРД! ДОРИ ФОРД Е ПОЛУЧИ НАЦИСКИ МЕДАЛ ОТ ХИТЛЕР< И ТОВА Е ФАКТ!

Мухахаха...тъй тъй затова Германия е финансирана и от Англия и от ФАЩ...дори има документи че дядото на гринго президента Храстов е имал търговия с нацистка Германия ...парите не миришат.... Как мислиш е възстановена Германия след Първата световна война, кой е отпускал кредити на Хитлер, как се прави и въоръжава армия от нищо а....с мноооого пари които едва ли СССР ги е имал и ги е дал...

Малко ли ви бяха негативите в новините, че трябваше и тази гадост да изтипосате в сайта??

Истински мъжкар, не като лигавите демократични толерасти !

Ако за теб избиването на деца, кражбите и изнасилванията са истинско мъжко поведение то значи някъде един куршум е надписан с твоето име... въпросът е кога главата ти ще се срещне с него.

PEYTSCH

Нещо не е е демократично както е сега...

А нащи комуняги поставени на власт от съвецката армия окупатор изтрепаха 30 000 българи и с труповете им хранеха прасетата И днес пак са тук и децата им са бизнесмени и милионери

А до 1944 г. фашунгерите убиваха и деца, но на някои тука не ви е жал за децата.

Мнението ти, всъщност индиректно защитава този изверг, за когото пише в статията. Точно такива като него са били разстреляни и в България, само че във Франция са били много повече.

Предател - не. Просто не му е харесвала джендърската политика на френското правителство да внася мигри от колониите още от ония времена. Ако се беше обърнала палачинката, този щеше да е герой, а де Гол да получи куршум като предател.

Карай си таксито и не пиши глупости.

Във Франция екзекуциите след ВСВ се спори дали са между 40 000 и 100 000. Тук реалните бяха под 1100, макар първоначално да са повече, после им променят присъдите на повечето.

Всъщност, даже накрая не са ги екзекутирали, а медали им раздали...