Коментари - Как капитанът на Франция избра нацистите и получи куршум като предател | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Във Франция екзекуциите след ВСВ се спори дали са между 40 000 и 100 000. Тук реалните бяха под 1100, макар първоначално да са повече, после им променят присъдите на повечето.

Предател - не. Просто не му е харесвала джендърската политика на френското правителство да внася мигри от колониите още от ония времена. Ако се беше обърнала палачинката, този щеше да е герой, а де Гол да получи куршум като предател.

А нащи комуняги поставени на власт от съвецката армия окупатор изтрепаха 30 000 българи и с труповете им хранеха прасетата И днес пак са тук и децата им са бизнесмени и милионери

PEYTSCH

Нещо не е е демократично както е сега...

Истински мъжкар, не като лигавите демократични толерасти !

А до 1944 г. фашунгерите убиваха и деца, но на някои тука не ви е жал за децата.

Ако за теб избиването на деца, кражбите и изнасилванията са истинско мъжко поведение то значи някъде един куршум е надписан с твоето име... въпросът е кога главата ти ще се срещне с него.

Всъщност, даже накрая не са ги екзекутирали, а медали им раздали...

Малко ли ви бяха негативите в новините, че трябваше и тази гадост да изтипосате в сайта??

Мнението ти, всъщност индиректно защитава този изверг, за когото пише в статията. Точно такива като него са били разстреляни и в България, само че във Франция са били много повече.

Удобно забравят, че Сталин причини втората световна война като инсталира хитлер на власт.

А у нас има един паметник пред НДК в София, на който има имена на "колеги" на френския фашист.

Е това е вече е нещо ново. Странно ми е как така Путин не е виновен. А какво ще кажеш за онези милиони германци дето през 1930 година са гласували за него? Те всъщност да не са били руснаци?

Как капитанът на Франция избра нацистите и получи куршум като предател Как футболът изчезна от България и никой не получи куршум за това. 

Карай си таксито и не пиши глупости.

Не, онези милиони германци всички са били подведени от руснаците. Нима не знаете, че в онези дни руснаците са ползвали стара, но работеща версия на Фейсбук.

Капитанът на бистришките тигри го чака същото. Някъде около Коледа.

Хитлер е бил агент в партията. Но ВСВ започва заради неразбирателство между СЪЮЗНИЦИТЕ Германия и ... Полша! Те първо завладяват Чехословакия и подобни. Германия иска коридор до Словакия, но поляците не дават, което е повода за ВСВ.

Какви имена има , че не разбрах бе , червена гнидо, болшевишка проститутко нещастна?

Ти олигофрен ли си ве малоуме Козяк! Я познай кой е спонсорирал Хитлер педик! НЕ НЕ СА БИЛИ РУСНАЦИТЕ, СТАЛИН И СССР! А ЛУДИТЕ ГОВЕДА ЕВРЕИ КАТО РОКФЕЛЕР, РОДШИЛД И ФОРД! ДОРИ ФОРД Е ПОЛУЧИ НАЦИСКИ МЕДАЛ ОТ ХИТЛЕР< И ТОВА Е ФАКТ!

Както биха казали педофакърите козяци подлоги на Краварника, ПУТИН Е ВИНОВЕН!

Еее ако сега бе избил няколкостотин души, щеше да получи килия с интернет, фитнес, храна три пъти на ден и още много екстри...все пак има човешки права ...както казват либер.астит.е.

Мухахаха...тъй тъй затова Германия е финансирана и от Англия и от ФАЩ...дори има документи че дядото на гринго президента Храстов е имал търговия с нацистка Германия ...парите не миришат.... Как мислиш е възстановена Германия след Първата световна война, кой е отпускал кредити на Хитлер, как се прави и въоръжава армия от нищо а....с мноооого пари които едва ли СССР ги е имал и ги е дал...

Не до Словакия а до Източна Прусия

Как не те е срам да се наричаш патриот, изроде?