Коментари - Как кецовете на Джордан предизвикаха революция | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Любимите ми маратонки. За съжаление обаче станаха твърде популярни последните години и освен, цените им вече са в космоса, всеки 2ри тъпанар ги носи. Преди точно 26 години имах Jordan 9 Olive green, след което и 11. От 5 години търся да си купя същия 9, но цените варират между 600-900 долара. Пълен абсурд! Ще трябва да чакам още сигурно 10 години докато стигнат да ги произвеждат пак.

Бах, някви миризливи кецове лимитирана серия стрували 4 милиона! Дори не си представям колко струват непраните слипоне на Джордан, с който е играл финала - вероятно два-трийсе милиона! Човешката глупост е безгранична!

Тоя е част от Негърската ПРОПАГАНДА... Да бяга обратно към Африка да си търси ПРАВАТА и да скача с топка.. В Европа, такива ги убиваме или слагаме в Зоологичесакта градина, от 2000 години !!! Още Римляните са слагали такива като Джордан, Тайсан и Барак Обама в Зоологическа градина, да се смеят като минават..

Живото доказателство, че с ЯКО бачкане и акъл можеш да успееш, ДОРИ И ДА СИ ЧЕРЕН!Ама от BLM това не може да им влезе в кухите църни кратуни!Дай им да се чустват ощетени от робството, да палят, крадат и убиват!!!А MJ има по-големи приходи от инвестиции в недвижими имоти и строителство през последните 20 годинин - не е само от Найки!

На зобмираните пуклесари не кецове, ами едни парцали да им покаже правилния човек, ще дават мило и драго да ги наденат. Това е днес висшата мода - инфлуенсъри, реклами и космически цени за един базов продукт. Какво толкова революционно можеш да направиш в едни кецове ?

250 евро за маратонки си е революция! Един път се преживява.... но повече не!

през 1994 си купих едни Nike Flight син език:е по-яки маратонки не съм имал

Как жартиерите на Шваб покориха света и го зануляват в момента.

Супер неудобни обувки, особено по-нестандартните и нови модели. Поръчвал съм инсъм връщал около 7-8 модела, лошо качество, нисък комфорт и неточен размер...

Майкъл Джордан черните го смятат за бях, защото е един от много малкото интелигентни сред тях. Повечето големи черни спортисти, като приключат кариерата така продрусват, че повечето измират на младини, а тези, които оцеляват - остават без пари или по пандизите.