17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От това лекуване няма…

Болест е и моля ви спрете да играете казино, нали знаете че там са нагласили всичко не е до късмет!!! Един да спре от този коментар пак е нещо....

Имам приятел, който се самоуби заради хазартни дългове. Имам такъв, който проигра милиони. Беше един от най-уважаваните бизнесмени в града ни, но започна да залага на кучета и за една година загуби всичко - пари, ресторанти, семейство. Близък приятел на родителите ми се прибра в началото на 90-те от Либия с доста пари в долари, които бяха достатъчни да закупи 2 огромни апартамента в центъра на града. Година или две след това започна да играе на 'машинки' и се разказваше градска легенда за него как са му носили чиста риза от вкъщи всеки ден, защото не ставал от машинката, че тъкмо щяла да плати. Година след този инцидент вече живееше отново с родителите си...човек на 45г и 20г стаж като инжинер в Либия... Приятелят ми, който се самоуби излезе, че дължал само 20000лв, но не би могъл да живее и всички да знаят, че е комарджия и приятелите и семейството е трябвало да го спасяват финансово. Друг приятел играеше по £10,000 на ден на електронна рулетка. Някога печелеше, повече губеше. На този приятел мисля, че помогнах да спре, но загубените пари нямат връщане. Аз залагах по £50-£100 всеки уикенд на футбол в продължение на години. За последно заложих на 16.03.2020. Не ми липсва и дори и не гледам коефиценти и кой е фаворит или т.нат. Когато си затворих акаунта в William Hill се оказа, че съм на зелено за всичките тези години, но определено не изглеждаше така през годините. Желая, искрено на всеки с такъв проблем да намери сила в себе си и да има силни и верни хора до себе си с които да споделя и да му помагат!

Блягодаря за споделеният опит:) много полезен коментар

Питърчо разполагал с 18 000 паунда на месец - затук девойката е решила да му помага да се бори с порока. Ако разполагаше с 1800 нямаше въобще да го мисли и щеше да му бие шута набързо :)

Убаво внуче си е хванал дедо Пешо. Дано му помогне

Шилтън беше страхотен вратар . Един от най добрите за времето си , НО хазартната зависимост не се лекува ! Тя погубва хора и семейства , но не се лекува .

Пешо Шилтина се е пристрастил към залаганията /по добрия вариант от белото или да се пропие/ след като Диего Армандо Марадона с помоща на "божията ръка " му мушна гола на световното в Мексико !

И Богдан Дочев, където не видя и засада.