17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да слага regaine. Помага уж.

агасито бе тъпак наркоман и педераст никога нее бил добър. фана и кауна за гадже сега е кифте от лой

Браво на автора. Научих нещо, ново за един от най-големите не само тенисист,а и спортист

Нищо срамно няма, че е бил оплешивял млад. Но той е приемал това като много по-голям проблем, отколкото е в действителност. Достатъчно е голям, за да говори сега открито за тези свои преживявания. Голям спортист и човек.

И без коса си е симпатяга!

Най великия играч, излизал на кортовете някога!

най великият е НОЛЕ!

Gugnelid

Пффффф, изложи се тука. Ноле е скучен и монотонен връщач. Много добър в това, което прави, но арсеналът му е ограничен. Точка.

ще го помислят за селски бек , тръгнал за дискотека. Па и с превръзка на челото.

Най-добрият ретур.Феноменален!

Едно време беше арменец , сега иранец. Ама винаги има с какво да те разсмее.... Та заради него се появи окосмяване на гърди с полипропиленови косми , по хирургичен път .

А кое пречи и двете неща да бъдат верни едновременно? Съществува национална и етническа принадлежност. В началото на ХХ в. Османската империя е вършила срещу арменците жестоки гонения, днес определяни като геноцид. Много са прогонени от родината си и са разпиляни навсякъде по света в малки диаспори, в които и до днес съхраняват своята идентичност. На бащата на Андре му се е случило да попадне в Иран, преди от там да мигрира в САЩ и да си смени фамилията от Агасян на Агаси.

Каква ирония. За сметка на плешивостта на главата е доста космат по тялото.

Сампрас беше по-добър

Агаси винаги е бил комплексар

Интересен материал. Не знаех това, че е загубил заради перуката си. Иначе, да, по онова време дългата коса беше нещо като мода (спомнете си рокбандите от онова време). Сещам се за една мисъл, че всички хора, с които се разминаваш на улицата, водят някакви битки, за които и идея си нямаш.

Агаси е много по-голямо име от Федерер, Надал или Джокович. Ще остане в историята като един от двамата най-големи.

Ако след 30-на години някой ме попита за големи имена в мъжкия тенис, вероятно ще му кажа "Сампрас, Агаси, Федерер", може и някое ново име, ако се е наложило до тогава. Но тези тримата са ми запечатани в съзнанието и за мен те са символ на тениса за периода на моя живот.

Всеки се впечатлява от някой! Бих казал Бум Бум Бекер, Борг, Макенроу ...

Евала брито, много смилен коментар, личи си, че не гледаш тенис от вчера. Аз също ще запомня Сампрас, Агаси и Федерер, в тази последователност.

Така е, всеки има право на избор. Аз неслучайно уточних, че тези трима играчи са ми направили впечатление, но в рамките на моя живот. Броя го между началото и средата на 90-те, тогава започнах да се интересувам от тенис и от спорт изобщо. Има много впечатляващи играчи преди тях, ще има и други след тях.

Да бе, перука ... коефициентите са били мноооо добри.

Сампрас срещу Агаси ( Валаси) 20:14 победи. Титли от Големия Шлем, Сампрас срещу Агаси( Валаси) 14:8. Някой слагат перука, други имат коса, трети се боядисват. А четвърти НЕ се боядисват, дори и на 60 години и пак изглеждат по- добре от боядисаните...

Интересно дали Сампрас не се е притеснявал от това че шортите му постоянно мокри (от пот, да не си помислите че от друго, ако не сте го гледали)

Когато си най-големият за всички времена на се притесняваш от нищо

сам

а какво да каже нашата перука....

няма думата !

Пука ми!!! Днес е 24 май! Велик български празник!!!! Какво ни занимавате с глупости?

А на 9 септември празнуваш ли?

Задължително!

Викаш, всички новини да са едни и същи, а? Новини за лемури!

И какво като е велик празник??? Това причина ли е да няма други новини??

Браво. Интересно и добре разказано.