Какъв мач! Уайлдър препарира Кинг Конг с един удар и се нареди до Али

Невероятен бой в Лас Вегас - Ортис спечели всички 6 рунда, преди да бъде нокаутиран

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е едно от чудесата на човешката физика. Уайлдър е сравнително слаб, особено прасците са му като клечици. Откъде го вади тоя десен прав е напълно неясно, но резултатът е ужасяващ.

Пулев, ако се бие с Уайлдър, резултатът ще е същият. Рундовете ще са отвсякъде за Пулев, докато дойде нокаута за Уайлдър. Уайлдър не е конвенционален боксьор, дори изглежда донякъде нелепо, притежава много малко от стандартната техника. Но това не му пречи да разполага с мълниеносен и супер мощен десен, с който му стига веднъж да нацели противника.

Ако имаш минуси - да знаеш не съм ти дал такъв от мен:) Къде е бързината в ударите на Уайлдър, къде на Кубрат? Движение с крака? Да не говорим за нокаутиращата немощ на Кубрат? Уайлдър хич няма да му внимава и ако преди рекламно време 6 рунда, му се нахвърли, в 1-2 рунд ще го прати в несвяст. В тази връзка - какво да кажем за ужасния гард на Кубрат? Нашият изобщо не е в лигата на Уайлдър, Фюри, Джошуа, Руиз, Ортиз, Усик. Дано захлеби там една късметлийски овакантена IBF и да се прибира.

Всъщност Фюри също бе нокаутиран, на десетета секунда търчеше да прегръща въжетата, после неясно защо съдията го разпитва половин минута добре ли е, зле ли. Чист нокаут. Но Фюри носи пари, а Кубрат не.

И като ми се откри.... Искам мач с кобрата възможно най-бързо, докато още не се е научил да се защитава. Май татоировките ми не си личат много, трябваше да ги направя бели.

Продължаваме напред!

Е какъв мач? 7 рунда не отправи един удар. Даже беше скучен мач.

Ортиз е много опитен и кадърен боксьор , мачът беше скучен понеже и двамата внимаваха и искаха да победят и е реванш . Ортиз ако не с такава възраст може да победи почти всички останали без Фюри

Такива "гръмотевични удари" нашия ги понася без дори да трепне :)

На Кобрата ще му е много трудно срещу Уидър

Той направо нема шанс...не просто ша му е трудно

Нашият дискотечен боец Уайлдър ще го ошамари по същия начин в 6 рунд. Защо 6 ти рунд ли? Защото тогава ще са свършили рекламите и боят може да започва :) Нашият се видя що за боец е срещу Кличко, голяма уста и нищо повече!

Мачовете с нокаут са 40 а не 41. Мачове 42 Победи 41 Победи с нокаут 40 Равенства 1

Е днешния мач не го ли броиш. Извини се беееееееееееееееее

Съдята подари победата на Уайлдър. При удара оставаха 6 секунди до краят на рунда. Няма как да отброи 10 секунди за нокаут. А онзи се бе вече изправил. Бързаше съдята да даде победата. Трябваше да има почивка и да минат на 8-ми рунд.

Явно не знаеш правилата,дори 1-секунда да остава съдията е длъжен да брои до 10 и ако види че не е в час както беше сега прекратява мача. Къде видя подарък?

Възможно е да е така и да не знам правилата. Но реално съдята даде край на срещата след краят на 7-ми рунд като време. Правят и едно отброяване 10 секунди преди краят, като маркират като удари на звук.

Не харесвам стила на Уайлдър, но в конкретният случай здраво му разтресе кратуната!

Не ви изнася коментара ??

Неграмотно написано материалче ! какво значи "препарира " , " краката му омекнали като желе " ?? Такъв богат език имаме , но редакторът да ходи на курсове по Стилистика !! Езикът трябва и да възпитава !!

Pyly Ste gi opravi nared

Много опасен удар има Уайлдър, но напоследък се вижда, че има и здрава брадичка. Жалко за Ортиз. Много добър боксьор е.

двама изроди- маймуняци. По- черни, по- мръсни и по- гадни от цигани и турци.

Тоя черен ,мръсен циганин ще го бия с едната си ръка. Другата ще ми вържете на гърба. Ще го смачкам по точки, бах го в чернилката. Аз съм най-великият след Али и Тайсън!

Волене...ти ли си?

Не Баце е!

... който си може, си го може...!!!!!! Не се вижда че подготвен, а не както при боя от Кличко, Кобрата има шанс да е номер едно...

а нашият тюфлек къде е в цялата тази схема, че доста смехотворен лаф се чува от него как се страхували от него и затуй го избягвали, смех, смех и пак смех!

"Нашият тюфлек" е официален претендент, за втори път. Ти къде си, че се опитваш да се присмиваш!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

Кеч.

Изсуши му потната глава с един удър!

Твойта е празна и без удЪр.

Баси неграмотно написаната статия! Членуване, времена, синтаксис - катастрофа, Динко, катастрофааааа ...

казваш препарира а ? ... ха ха ха. По щеше да отива парализира нали ... пък и не виждам да го одрал ...

Кобрата ще го бие тоя.

Аде,бе ???

Кого "тоя"? Рефера сигурно имаш пред вид.

На шах може.

Ба си и грозния циганин. Пришича на един дето сутрин изхвърля казаните с боклукчийската кола.Никога не бих си загубил времето, за да гледам как двама цигани се боксират....Същото важи и за Сулев.

Дори и така да е,от тебе са по-убави

А що си губиш времето да четеш и пишеш? Май си го харесваш твоя квартален циганин.. да не сте нещо..? А?...:)))

подльга го и му отвинти главата...цар е

В днешно време спорта като цяло е един цирк и театър, а заблудените дават пари за да гледат този фалш.

Ми ходи на балет тогава. Сладурана..