Коментари - Каква драма! Шампионът на Белгия се смени три пъти в луди последни 6 минути | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно как ние мъжете отричаме склонността на жените да правят драми, а в същото време си умираме да гледаме футболен мач само ако в него има много... драма.

Свинете вместо да гледат 30 години назад да хванат да си гледат двете кочинки - Литекс и "истинското" ЦСКА.

Антверпен ги помни цяла България вече от около 30г назад във времето-голям мач на отборчето от Сухата река хахаха

Прозвището на Левски"евроидиоти" дойде точно срещу това отборче Антверпен от коментатори на Евро спорт- от 1:3 за Левски в 89мин,мачът завърши 4:3 за Антверпен и оттам тръгнаха "великите" и позорни мачове на отборчето от кв.Подуяне- Алласт,Тампере,Бате Борисов,Иртиш Павлодар,Дебрецен,Спартак Търнава,Люцерн,Олимпоя Любляна,Вадуц(от втора дивизия )Хармун,някакъви кипърски отборчета(7:0)...позор за българският футбол!

Варна,прозвището,,ЕВРОИДИОТИ'' на подуняци,едва ли ще е само от този мач.Този мач беше само началото на,,синята приказка - Левски вечен евроидиот''.Да те отстранят втородивизионни швейцарски отбори,като единия - Вадуц е от Лихтенщайн,да те пребие със общ резултат 7:0 ,,кипърски гранд'' и насред София да те разпори Хамрун от Малта,със ХАРПУН в ръка,са само бисери във историята на ,,ЕВРОИДИОТИТЕ от пудуяне''.Живи и здрави да са,че да ни радват със още такива,,Успехи''.

Генк са излизнали с резервите.

Тези Антверп ги помня как в последните 3 минути вкараха 3 гола на Левски и им разкзаха играта. Май преди 30-тиана години беше. Левски водеше с 3:1 до последната минута и загуби с 4:3.