17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може разбира се. Ако спазва правилата за пътуване в момента. Но за Австралия няма да му се наложи да пътува. Три години.

Ама още ли плачите за тоя. Кърпичките не са поскъпнали ;)

Кат се е хванал на хорото на антивакcърите, там да си стои.

Нашият проблем, сръбско-български, е че за нас е велик този човек който успее да прекара системата, да изтарикатее, да излъже, да направи далавера. И затова сме на това дередже. Другите са си изградили държава, която за наш ужас изглежда по-добре от Сърбия и България, и си я пазят - ако има ограничения, те са за всички. Независимо дали си номер 1 или номер лайно.

Когаго затворници изграждат по-правова държава от България, знаеш, че сме на дъното на хранителната верига.

За разлика от Азия това се цени у нас само от простолюдието.

Виландер е голямо л-но! Уж е швед, където нивото на ваксинация е ниско. Но паричките??? Лошото е, че другите тенисисти не го подкрепиха, а утре и на тях може да се случи! На тяхно място щях да бойкотирам АО! След като подкрепят тези различните от дъгата то трябва да да уважават и тези, които не искат да се ваксинират. Аз лично не съм антиваксър и съм ваксиниран. Ако погледнете мотивите на съда ще видите, че те са чисто политическо??? Така, че тези, които хейтвате трябва да се замислите и да прочетете мнението на Нешка Робева в 24 часа!

Можеш да го бойкотираш спокойно, даже може да си изхвърлиш телевизора.

Разбира се, че мотивите ще са политически!!! Има правила и те трябва да се спазват!!! Да, така е в правовите държави!

Така е колега. Аз пък на Пук на австралийците и в подкрепа на Джокович ще гледам мачовете по телевизията. Без маска!

ТОЧНО-НАДАЛ,ДА СЕ ОБАЖДА!!! ОТ ГОДИНИ,СЕ ДОПИНГИРА-ЛЕГАЛНО,ЩОТО ИМА-МНИМИ БОЛЕСТИ,И ПОЛЗВА-МЕДИЦИНСКО ИЗКЛЮЧЕНИЕ! СЕРИНА УЙЛЯМС-СЪЩО! ИЗЛЯЗОХА-ОФИЦИАЛНИ ДОКУМЕНТИ! ТО Е ВИДНО,ОТ-АНАБОЛИТЕ МУ ОРЕДЯ-ЧЕТИНАТА! ИСТИНСКО ДЪНО! НЯМАМ ПРЕДВИД-КАЧЕСТВАТА МУ НА ТЕНИСИСТ! ДДОКОВИЧ Е-ВЕЛИКАН! А ЗА ДЕБИЛИТЕ! ДАЛИ-ДЖОКОВИЧ НЕ МОЖЕ ДА СЕ-“ВАКСИНИРА”,В СЪРБИЯ,И ДА-“СПАЗИ ПРАВИЛАТА?

Джока ако можеше да върне времето назад, щеше да се набоцка хиляда пъти с бесна скорост...ама мислеше, че ще му мине номера с медицинско извинение от тъпите организатори на АО. Те дефакто го прецакаха, щото много го искаха на турнира и се съгласиха да му играят по свирката. Направиха му мечешка услуга. Тамошните закони не са кат наште - по телефона и на малко име. Институциите имат тежест.

Chefo77

Не, пич - ако искаше. можеше да си изкара сертификат, че е ваксиниран, а да ваксинират мивката - дали някой ще му откаже? Човекът е принципен.

Ако беше принципен, щеше да си поеме негативите от това че не иска да се ваксинира и нямаше да ходи да се прави на луд, там където не го искат.

Никой не е по-силен от Системата. Спазваш правилата и участваш, не ги спазваш- не участваш, така е в Австралия, в Сърбия и България, за едни така, за други по другия начин

Фашистката? На Оруел? Кумонистката ? Ооо, чакай сетих се шибсната система, която ни прави офце, тази ще да е!!!

Австралия има закони които важат за всички. И точка. Ако се беше ваксинирал и не правеше театър хората го допуснаха. Аз помня че той и Златан караха вируса преди. Затова и реално защо им е ваксина. Но в целия свят има ескалация. Сега телефоните станаха скенери. Където и да влезеш . Скоро наистина ще стане както Ванга каза. Без знака си нищо.

Как хора с малък интелектуален мозък могат да кажат за загубата на живот - ??????? ,това са хора с извратеното чувство за живота,не спазвайки законите,не зачитат хората с нормален начин на живот, няма думи за тия анти-?????

Да дойде на софия оупън, тука секи сам си преценя!

Истинската причина е, че Ноле е трън в очите на саксофоните. Не може един сърбин чиято родина е близка до Русия да бъде най-великия тенисист за всички времена. Няма как! На чело трябва да бъде някой който е удобен на англосаксофоните, безволев и без собствено мнение и дрогирани (опссс...с с медицинско изключение като на сестрите Уйлямс). Ноле се опита да направи синдикат на тенисистите и започнаха големите проблеми за него от дисквалификацията от US Open през 2020г. и се стигне до депортирането му от Австралия.

Да, и земята е плоска. Добре че си вярваш

Точно един руснак му отне тази възможност.... Само преди няколко месеца

Като заключение! Само на балканите голям спортист или президент си представя, че като е такъв може да не спазва правилата! Австралия и Естония , са от БЕЛИТЕ държави господа дъбили и колкото да вадите от случайте ПОЛИТИКА , толкова по жалки ставате!!!!

Ех, дъбил, дъбил...

Борбата за истината тепърва започва!

Джокович е борец срещу науката, медицината и правосъдната система...Кръгъл идиот!

Сега го чака едно кръшно хоро, ЩОТО правото ПОБЕДИ!!!! Ама сръбското право! Те такива са и нашите комуноиди!

Може да води шествията на българските антиваксисти, активисти, борци за свобода и медицински антифашисти. Ама по зуум. Щото за да влезе в българия трябва да е ваксиниран.

Наистина такива злобно коментари не е истина. Той човека се обяви първи срещу Ковид фашизма тия тука по долу ръсят тъпотии на воля.Абе хора идете се прегледайте това не е нормално.Дори аборигените не можаха да кажат точно за какво го депортират.Всичко е театър . А трябваше всички тенесисти да хвърлят ракетите и да видим какво щеше да стане с тъпия им АО.

Благодаря за минусите на всички кретени.

Кретенът си ти

Всъщност не е. Просто сте олигофрени, които спазват някакви безмислени мерки и си мислите, че сте много примерни а сте жалки. Просто не искат човек от Балканите да ги превазхожда

Австралийските политици са странна история като се започне от това да взимат децата на аборигените насилствено за да ги възпитава държавата, та се стигне до мракобесническите мерки с които ужким желае доброто на хората и на всяка цена трябва да ги ваксинират, въпреки че се вижда че това не дава никакъв ефект! Аз се радвам, че все още има хора които са готови на всяка цена да отстояват своите виждания и разбирания, останалите спортисти които не подкрепиха своя колега ми изглеждат твърде жалки!

Като гледам колко злоба се лее от коментарите, ужас! На всички бедни дешици който не са положили никога през живота си режим 3 поредни дни да тренират нещо, каквото и да било, а и на всички англо саксонски и друг вид кръвосмесени умници: Ноле ще го искат НАВСЯКЪДе, от тук насетне ТВ правата на Австрелиан опън са яко надолу за следващити 5 години. И понеже спорта е бизнес, някой си направиха австралийско харакири. Други сръбски ПР. Един отличен пример, че може да не си много умен, но с малко средства да си направиш страхотна реклама. Браво Ноле.

Може, разбира се. Може да играе трета гъба от втори състав в театъра ни в Карлуково.

Може да. Вкъщи на плейстешъна

Това е Ноле бе глупак смотан.Тук не е сайт за купуване на игри онлайн.Ех такава върховна простотия не съм виждал.....

Ноле ще си играе в кварталната маала, където му е мястото на простия сърбофашист !

ти си един най обикновен глупак даже не си необикновен

Ваксинарите му го нафърфориха.

Има решение на съд. И то не се коментира. За Ганю обаче не е така! Той се ерчи и после му го турят до ония работи! Тогава се ошумулява и се прави, че няма нищо! Ама торбичката празна, ае чао от мене

Женчо!

АБЕ ЩО НЕ СИ ЕБЕТЕ ПУТКАТА МАЙНА С ТЪПИТЕ ФАКСИНИ И ДА СИ ГИ НАВРЕТЕ ЗЕЛЕНИТЕ ПАСОВЕ В ДУПАРАТА С 200 !!!! …… ЕБАХТИ ТЪПИЯ САИТ

Баси неграмотния, беден и панелен ганьо

А ти що не си ебеш путката майна, А?

Лекарствата, време е. От къде те изпуснаха? От Карлуково ли?

ясна е калташка а ваксарска помия да принудят някой известен да се ваксинира! и да го ползват за реклама.. Ноле ако иска да фалшифицира може сто пъти няма как да се докаже някой набоден или не всъщност има заразява и боледувяа в пъти поевече НОЛЕ е ВЕЛИК ! Браво че не се подаде.

но е не се подаде... и минус 20-30 милиона долара

Такъв трябва да бъде един мъж! Смел! Иначе е част от нежния пол!

Да! Набоцканите лигльовци, които се съгласяват с всичко и утре може би ще си сменят и религията спокойно могат да си сложат полички!

И двете сте 200% Кифли. Кухи без пълнеж. От производителя.

Мхм, не трябва да се спазват правилата по принцип, за да си мъж. Сам ли го измисли тва ганьо бедни и прости или някой ти помогна?

Поклон Ноле! Един от малкото, който не преклони глава пред ваксинираните кретени!

Комплексар, на стероиди

Твърд привърженик съм на ваксините , но цялата работа започва да мирише. Все пак ваксината е изцяло в полза на ваксинирания. Дали не е ваккисиран, съответно рискът при заразяване да умре, си е да негова сметка. Необяснимо е недопускането на неваксинирани където и да е било. Все пак едно болен , друго е неваксиниран. Не пречи ваксиниран да е болен и да заразява

Нищо не си разбрал, това да се разхожда неваксиниран и да смяташ, че си заплаха само за себе си е все едно да караш пиян и да твърдиш, че само ти би пострадал при ПТП-то!

А какви са тогава набодените дето със своя зелен сертификат ходят и разнасят заразата навсякъде, дори и там, където неваксинираните не могат да влязат?! Те какви са? Дай да те чуем бе отворко напикан.

Kak sa se razboliali horata v bara sled kato tam vlizat samo vaxi? S moite 5 universiteta mi e trudno da go asimiliram.

Прав си и аз не съм против ваксините! Но вече мирише на мафия!

Мирише на ваксинирани роби, с мафията може да се бориш, но с армията наркоманизирани ваксинирани роби борбата ще е ад.

Приликата между Джокера и Австралия е "въпреки": - При нов пожарен апокалипсис в Австралия, държавата ще проси лицемерно и нагло пари от звездите въпреки, че изгониха Джокович - Джокович пак ще дари пари, въпреки правото да нямаш свое мнение в Австралия.

Очаквам от понеделник заразените в Австралия да спаднат рязко до 10-20 човека на ден, защото злото, което сееше зараза вече го няма. Победихме, другари

До кога ще ни занимавате с този цирк?

поробването на човечеството може да ти се струва цирк, но е реален. И никой ненте занимава малоумнико... не чети

Гат нещо се случи за сефте-ми нищо случило се ...И тва е.Кво казваме УбачИ гат нещо се случва многократно.Ми тогава говорим за закономерноооост.Преди колко там годините сърбежите се правиха на много умни.Просто създадоха некои неудобства в европа.КакОв беше резултатОт?Ми сърбия беше рaзкостена.Камък върху камък не им остана.Всичко им взеха...Нъл тъй.Сега тва говедо се повтаря в демонстриране на ... Ми не знам кво е.Глупост,тъпота малоумие,идиотизъм...И него ше го изчукат както изчукаха сърбията.Ква е закономерноста,виждатели я -ГЛУПОСТА...Дали нема да намерат некакво оправдание да не го пуснат на ролана в перис.ЩотУУУ уредниците на роланата не са последната инстанция у франсата....Хаха прогноза а?Ми според мен сърбежа ше игра тенис у сърбия у русия ,що не в БГ след като тя е под руски контрол,както каза един бивш външен мЕнистер на щатите,а да в китай,северна кърия и такивИ...хаха

Въпроса изначало е политически и се реши политически. Това. Кой-прав-кой-крив няма особено значение. Ковид показа кирливите ризи на фарма и политици. Факт. Политиката не е честна игра. Ако бях аз - щях да го пусна да играе. Големите протести тепърва предстоят. Обществата се разделят все повече и тоя балон ще се спука за добро или лошо и ще е събитието на тоя век.

Сръболяците да го посрещнат на Мала Маракана!Ще пеят Цеца,Меца,ДрАгана,Лепа,Весна ,бай Миле.Ше има пиенье, па после връло пуцанье..

Абе, що толкова се уплашиха 95% ваксинирани австралийци, от неваксинирания, преболедувал Джокович? М? Казва ли някой?

Послъгвал нещо..

Ох

Активирали са яко русоидната сволочна трол на хвали лъжеча и селски тарикат Джокович. Психично болен човек, заедно с жена му и двамата тотално изкукуригали.

Активирали са баба ти,смешник жалък

Кой закон наруши Джокович. Да не би да ходи на лов за кенгуру или да пазарува в моля. Той е там с правото си да защитава шампионската си титла. Турнира има стриктни правила ,как се ходи ,къде ,кой с кого контактува. Миналата година беше като в специализирана лаборатория. С какво Джокович застрашава реда. Важният въпрос е дали е болен или не , носи ли вируса или не. Дали да се ваксинира си е негов личен избор и не може по такъв начин да се принуждава човек да прави нещо против волята си. Вече се видя с нациска германия ,че това не работи. Северна корея ли трабва да станем

Да рискува и да се боцне. Ако до следващият турнир не е умрял, ще може да играе. :)

може да прекрати тенис кариерата си или да се наведе и да поеме три дози ваксина. Навсякъде в белите страни ще му хлопнат вратата позовавайки се на прецедента в Австралия.

А бе Джоката да не ти го е вкарал, че си толкова лют. Споко той е горд сърбин, не е краварска подлог а като тебе

Има и трети вариант

Спрете да занимавате хората с глупости!

въпросът с правото на свободен избор е "глупав" само за глупаци, овце.

Жокович е добре дошъл при нас в азиатската лига на некадърните диваци .

Gugnelid

Там, откъдето идват двамата, дето му опънаха тирантите на олимпиадата и в САЩ миналата година ли?

Алиансът на адвокатите в Австралия застана на страната на Новак Джокович. Говорителят на организацията Грег Барнс заяви: "Един от най-опасните аспекти на случая на Джокович е готовността на федералното правителство да прецени, че някой представлява риск за обществения ред само въз основа на това, че правителството приема, че човек има мнение". Той добави, че това е напълно иронично за общество, което се смята за демократично. „Оруелски и дълбоко обезпокоително е, че това се случва в общество, което се предполага, че е ангажирано със свободата на словото и мисълта “, добави Барнс, визирайки романа на Джордж Оруел "1984", който показва тоталитарното общество на бъдещето.

И такива алианси ли има вече? На адвокатите? Дай линк към алианса на адвокатите на Австралия, моля те.

Скоро ще му се молят да играе ...

Очаква го София Оупън

Така се прави - през закона всички са равни, ама Джокович бил..голям праз. Това не ти е България, която да позволи на Стоичков да си сложи буркан на колата, както на линейките, за да не закъснее за работа. Аве, вие виждате ли се какви смешници сте дето го защитавате.

Никога не е късно да станеш за резил , Ноле ! Ходи играй на турнири за антиваксъри !

Бегай за бустър,че срокът ти на годност ти изтича...

Да беше се отбил до някое наше джи пи да му изкара сертификат и да не се занимава с бушмените.

Гледам как козяшките тролове се напъват срещу Джокович и ми става смешно.