Какво ще ги правят двамата пакостници в "Ред Бул"?

Поредна издънка на Верстапен и Рикардо. Какви ще са последствията?

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Поредната издънка" е на Ферстапен. Рикиардо не прави издънки, а е потърпевш на безотговорното поведение на холандеца — точно както Фетел предишното състезание.

А според мен Верстапен е 100% виновен. Това да измениш два пъти посоката си на движение в зоната на спиране и то когато те изпреварват е не само абсолютно забранено, но и си е направо престъпление.В Интернет има клипче с този момент. Който иска да го разгледа. Аз го гледах няколко пъти. Такива неща с Верстапен се случват не за първи път. Стане ли някъде меле, Верстапен винаги участва. Не казвам, че само той е виновен за тия мелета, но как така се случва, че все е участник! Голяма глупост свършиха и "Мерцедес". Те пък, вместо да вкарат Ботас 15-20 обиколки преди края в бокса за смяна на гуми, го накараха да кара до края без смяна. Резултатът е абсолютна катастрофа и за пилота и за отбора.

Верстапен е виновен за сташният инцидент, няма никакво съмнение за това ! Това което той направи е фундаментално нарушение на правилата ! Гледах състезанието по първа австрийска програма и останах изумен от коментарите на Хелмут Марко и Кришчиан Хорнер . Освен Ники , никой не се осмели да посочи виновника и да назове нещата с истинските им имена ! Рикиардо е потърпевш и абсолютно невинен !

Не мога да разбера кой и защо все още го държи във Ф1, това холандско диване?! Явно някой много сериозен спонсор има за д гърба му, иначе няма обяснение.

Това холандско хлапе много бързо си повярва,че е голям пилот и никой няма право да го изпревари...това прави още от формула 3 и тогава всички се оплакват от неговия маниер на каране

Не е луд тоз, който яде баницата, а който му я дава. Така, че това лайнце верстапен ще продължи да си прави глупостите, докато някой от тима и/или Ф1, не му натроши канчето със солени глоби и/или забрана да стартира в съзтезания, докато не почне да се съонразява със останалите участници в гонките!

Съгласен съм с Лауда.Така или иначе той знае по добре.За мен обаче верстапен е главния виновник-промени два пъти траекторията а Рикардо се движеше много по бързо.Във хода на състезанието верстапен удари няколко пъти Рикардо отделно Рикардо беше по бързия от двамата и перес можеше и да не се качи на подиума.Помните ли когато нико блокира люис и се удариха:тото волф ги предупреди че при следващ инцидент ще ги уволнят и двамата а кандидати колкото щеш.

А аз смятам, че и двамата трябва да бъдат изгонени от отбора, като на тяхно място да бъдат взети други хора незабавно. Всяка минута на тия двамата във Ф1 е позор за собствениците, спонсорите, шефовете на Ф1 - на всички участници. Да пречиш на съотборника е лудост, да го блъснеш отзад или да му спреш, така че да те блъсне е още по-лошо. Всеки компромис сваля цената на спорта и бизнеса. Трябва пример, че това е мъжки, а не детски спорт. Само като си спомня Ники Лауда , който гори Хънт или Сена, които загиват, направо полудявам, че виждам тези кадри. Това е фарс.