Какво ще постигне Стоянович с "Левски"?

Историята на сръбските треньори - титли, но и големи скандали

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато първите думи на новия треньор са "трябват ми други играчи", битката вече е загубена. Който не може да работи с играчите и да изгражда колектив, не е треньор, а консуматор на чужд труд. Фигурант. Квартален даскал по физическо. А когато зад треньора стои собственик - глупак, който не знае за какво харчи парите на клуба (но чинно оформя харчовете като заеми към себе си, за да може да се нареди на опашката на кредиторите, ако евентуално някой по-голям глупак от него му вземе отбора), клубът е обречен. Затова и моят отговор в анкетата беше, че ни очаква нов нулев сезон. А Стоянович ще си отиде след първия кръг на ЕКТ догодина, когато резултатът за "Левски" ще бъде същият - загуба при гостуването и равен или недостатъчна победа вкъщи.

Футболът е колективна игра. Необходима е стройна и постоянна система и организация. Не може треньорът да е отговорен за всичко или пък съдията - п.......т. Иска се много работа и разум. Плодовете ще берем след година, две, а може и повече. И залагайте на собствената школа. Не си давайте парите за куци коне на килограм. Събрали от тук, от там 10 куци коня, които да направят Левски шампион, че и да играят в Европа. Дори и да стане, това удовлетворява ли ни? Такъв отбор ли искаме? Къде са старите кримки, има ли българи, треньори, футболисти, деятели, които могат да възродят отбора?

С тоя мултикултурен отбор, дето има един българин у него няма как да стане. Вижте Славия как имаха търпение и си изградиха отбор от българи и сега им се кефят всички. Просто в Левски от години им е грешна стратегията, както и в ЦСКА де, отбори с големи дългове, малко публика, събират се два-три пъти в годината на дербита между тях си и то по 20 хиляди и се мятат бомби, бият се. Не вярвам да направи нещо и този треньор, не им е в треньора проблема, а в публиката, дето не ги оставя да си изградят отбор от млади играчи българчета, нека да имат три-четири нулеви сезона, но поне ще се стабилизират финансово.

Без пари нищо не става! Спасчо шофьорчето е поставен да препира мръсни пари, нещо , което е правил винаги! Той лично няма никакви пари! Някой да знае какъв му е "бизнесът"в Англия? А пък тия , които съдействат на Спасчо - ръководството хал - хабер си нямат от футбол! Така че, това ще е поредния изхвърлен треньор №21!!! С Костов ли, с Белмонт ли, с Кабрал ли, с Тиам-кръвологът ли, с Ривалдиньо ли ,с Митрев ли, с кой Левски ще победи Лудогорец и ЦСКА?

спас русев пуши пура и се мисли за нещо! Още по-тъпи са режисьорите зад него! Очаквам скоро бай хой да се намеси! Защо пък да стане уефски-лукойл?! Пък може и палячото тити да им стане треньор!

На деда ми шурулинката! Ще постигне само....неустойка и грешни заплати в аванс при изгонването си - те вече се научиха, че има един отборец на Балканите, който не може нищо, но абдалите добре плащат на изпроводняк!

Пак нищо - проблема не е в треньорите, а в ръководството, липсата на пари, играчите за които Левски не значи нищо ( като са само разноцветни ). Отбор без хъс е като умряло куче или както казваше Батето : Куци коне

Какво значи "няма пари" бе пич? Половин милион лева се изтръскаха за италианеца, а да не мислиш че сърбинът не е получил и той дебел аванс, за да подпише? Пари в "Левски" има, но не се харчат както трябва.

Защо я няма статистиката за Мъри?

и от къра се види, че статистиката е само за чуждоземни треньори и в частност югославски. това не ти пречи да зададеш малоумен въпрос, който е породен от 12-те ти години живот на белия свят. но си прав, че статистиката поражда въпрос. къде по дяволите е отговор "ще отстрани Вадуц Лихтенщайнски от Б група"?

Тия от ЛЕВСКИ чакат Господ да им помага , ТРАГЕДИЯТА В ЛЕВСКИ СИ ОСТАВА ! Не виждате ли че , РЪКОВОДСТВОТО Е ЗА ИЗМИТАНЕ ?

Залози колко ще бъде треньор на Лески - един или повече месеца!!!

Е как какво - нищо ! Каквото и с предишните треньори ! Защото подуянският гранд не е постигал никога нещо с футбол, футболисти и треньори - всичките му "постижения" са вследствие съдийска подкрепа, брутално рамо от БФС и политически тормоз над противниците ! Нямат нито една титла, спечелена без горните три фактора ! За какви успехи може да се говори ? Докато не започнат да инвестират пак в съдии - няма да имат успехи ! Елементарно е ! А боко тиквата, боби перуката и пухчото пееФски ще помагат усилено със сметките ...

Аман от глупости

Ей, г-н Комплексар! Пишеш небивалици само от комплекси и злоба! В Европа кой точно подпира "Левски" и защо сините, без "подпиране" са на светлинни години пред червените комплексари (не гледай само последните няколко кризисни години в отбора). "Левски" са тези (а не "червените"), които в най-скоро стигнаха толкова напред в евротурнирите - 1/4 финал в ЛЕ през 2006 г. (после "Лудогорец" изравни този резултат)! Чорбенцата и други техни оранжеви заместители не са сънували подобен успех в Европа - да не ми сочат комунистическо време, когато Джуров събираше всички таланти в ЦСКА, защото ги привикваха в казарма и след това ги задържаха (все едно събраха с първи избор национален отбор...). В последните 30 години, когато отборите са свободни да управляват, всички червени подобия са на светлинни години назад, спрямо "Левски" и най-вече спрямо успехите на отбора на Мъри..., а и когато и двата отбора са стигали до групите - винаги "Левски" се е представял по-добре и т.н... Ако се пънеш дай поне един път ЦСКА да е имал по-добри "евроуспехи" - няма разбира се, нопривържениците на червенооранжевото отборче само знаят да плюят, а всъщност отборът им е най-големият и неуспял "евроидиот"... Чакам поне един успех в ЛЕ да посочите - кога сте излизали от групите, ако въобще сте се класирали за тях?!? Хайде, със здраве!

Гостенино, след резила с Вадуц да беше понатиснал спирачките. Историческите ти познания намирисват на седесарска пропаганда, а бляновете ти за Мъри се изпариха. Хасковлията може да е каун, но не е чак такава будала да дойде на Герена да провалят и него. Сега е ред на словенеца.