Какво следва за последните ни два евроучастника ЦСКА и "Лудогорец"

На 9 август и двата мача от Лига Европа са в България, гостуванията са с ранни часове на 16 август

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това отборче "Лудогорец" е вредно за българския футбол и незабавно трябва да бъде закрито! "Гелосания" плаща и на Перукан и на съдии и на комисии и т.н. в България, ама в Европа - не върви! Само чужденци, а българите - къде са? Резултатите са видни!

Вредно е за бившите грандове ЦСКА и Левски , че не могат да видят титла от тях.Друго си е да гледаме до повръщане двата софийски буламача да си редуват титлите.

ЦСКА-София,наистина защити единствен този кръг честа на България.Все пак обаче нека да не бързаме с прехвалите.В лига Европа започнаха състезанието над 130 отбора.От тук насетне в борбата остават по добрите, над 40, плюс отпадналите от ШЛ.За участниците в ЛЕ идва часът на истината ,а за изващите от ШЛ нова надежда .Казвам за да не главозамаем играчите , ние естествено се радваме и надяваме - кой на това любимия отбор да победи,кой за да загуби "вечния" съпернек...

Ами проблема е , че се гледа дребнаво и примитвно на тези участия.Сам го казваш , че ще се подкрепя своя и ще се чака провал на другия български отбор.Ето в това е грешката когато излизат два отбора играейки от и за името на България.Докато е такова мисленето нищо и никъде няма да върви и все ще зяпаме чуждите отбори.

Научи се да пишеш, и не злупотребявай с алкохола преди обед червено прасе.

под уенските кухороги евроидиоти къде са? няма ли да измучат нечленоразделно? гундиту най-вЕлик ли е?

Мууууууууууууууууу

Само ЦСКА ме накараха да се гордея с родния футбол. Какво направиха, не знам. Но явно хората имат желание да работят и го правят. Не знам какво ще се случи срещу този силен противник, но съм сигурен, че ако играят със сърце, пак ще им се получат нещата. Браво момчета! Радвам ви се.

Нямам думи искам "Лайпциг" който разчепори Байерн за купата.Копенхаген са преодолими-шоу голямо ще е.На стадиона твърдо само проверявам цената на билетите.