Коментари - Калейн и Николова останаха извън медалите в многобоя на Световното | Корнер.dir.bg

Коментари - Калейн и Николова останаха извън медалите в многобоя на Световното | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 15

тия не бяха ли голямата работа?

Сега какво че стане с пенсийките на мометата - 7-мо число наближава

Да си четвърти и шести в света! Колко българи в своята област са на това място в света?

Съдиите яко подпряха италианката и германката (които все пак бяха по-добри от нашите 2). Но третото място трябваше да го вземем, там ни порязаха, еврейката беше много зле, но ни ощетиха.

Че на нашите момичета не им се получиха нещата, е факт. Не бяха за медали. Успех сл. път. Но новата шампионка, германката Дария, направо е потрес. Тя е като...физкултурничка на килима. Целото ми уважение към труда и, видимо е огромен, но това не прави изпълненията и красиви. Те са прост сбор от сложни упражнения, без финес, без чар, без елегантност, усещане за танц, за чувство. Артистичните и напъни изкуствени. Нищо художествено няма в гимнастиката и. Толкова е дървена. Освен това изпусна лента, но беше подпраня.

В този спорт има две олимпийски дисциплини - многобой индивидуално и ансамбли ,и на двете сме извън медалите . Цяла година не спряхте да ги превъзнасяте - златни били , диамантени …а то имаме една вече последен сезон и една джудже в което няма никаква елегантност заради физическите си дадености и ансамбъл който заради силната ни школа винаги е в играта но там е толкова субективно и всичко е лотария …

Колко общо отбора са били ? Защото трябва и сигурно могат и други момичета. Прави впечатлене, мога и да греша, че за година имат по 1 изградено съчетание. Сигурно така трябва. При други спортове всеки път е е различно, при повечето случаи.

Ей хора и четвърто и шесто място на световно е супер. Това е спорт не политика.

възмутена съм от поведението на Раева. Тя не спря да говори когато играят другите момичета, нито музика нищо не се чуваше, само нейният неприятен глас. Как може такова поведение....безобразие и неподченност.

Никви проблеми. Другата седмица на Галактичното ще се поправят.

Като мястото 4 и 6, пак обвинявате съдиите, че ви ощетяват.

Тази Стиляна не е за худ.гимнастика.Да се пробва в спортната.Тя има проблеми с ръста и не е подходяща за този спорт.Няма ли изисквания за височината.Вижте,колко е нелепо това дребно създание.

Така е за съжаление. Може да предизвиква симпатия сред публиката, но с малкия си ръст не може да покаже красотата на художествената гимнастика. Може да е победител само ако най-добрите изпускат уредите. Нашите нямат шансове за ОИ в индивидуалното при наличие на неутрализиране рускини и италианката София.

За съжаление всички и индивидуалните 2 момичета и тези от ансамбъла са много слаби. Нещо трябва да се промени. Трябва да се изберат нови момичета, тези не изглеждат добре и не играят на световно ниво.

Гледах Калейн с лентата. Пълна трагедия! А за ансамбъла нямам думи. Пълна смяна. Голямата работа, най-талантливите! Дрън, дрън! Най-некадърните.