Коментари - Капитанът на световните шампиони: Не ни питайте за Катар, да бяхте взели мерки преди 10 години | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Юго!

"Когато сме във Франция, ние посрещаме нашите гости и очакваме от всички тях да спазват нашите порядки и традиции." Браво, едно много точно казано и уместно изречение. Писна ми вече от ритни-топковци, шофьорчета в кръг със скъпи коли и разни други известни и неизвестни по социални мрежи да се правят на много съпричастни и да лаят от палатите си за различни каузи. В крайна сметка спорта си е спорт и не трябва да се намесва политика. Като толкова им пука на медии и федерации да бяха скочили още тогава. Като толкова им пука на медиите и тия журналистчета, защо техните работодатели не купиха тв-правата и не излъчват и предават световното, но решиха и те да си бръкнат в кацата с меда.

Е нали точно вашият човек Платини взе парите и избра Катар за домакин.

Нали спортът трябва да обединява? Навремето 98ма, шовинистичните франсета бяха превели държавите на френски и ако не има знаеш знамената беше голяма тъпотия.

За разлика от БГ, при децата във Франция тренирането на футбол е обвързано и с приличен успех и присъствие в училище. Лош ученик ли си, те гонят от тренировки. Резултатът е това - френските футболисти не са абсолютни кретени като нашите.

Изключително точно! Политиката няма място в спорта (1) и всеки човеки си има право на собствено мнение (2). Не може да ги натоварват с моментните простотии на определена хунта и да очакват всички като роботи да следват правата партийна линия. Много правилно е отбелязал, че са на гости и трябва да се съобразяват с културните особености на домакина, който не желае, просто не отива.

Смешник. Като не ти харесва в България ходи живей в чужбина при родоотстъпниците

интересно и различно, защото просто е правилното! боклуци...

Много е прав, политиката няма място в спорта. Всеки човек си има право на мнение, както сега Юго Лорис и както Ноле за ваксините примерно...

Най-накрая адекватен коментар от спортист.

Винаги е било така. През 1970-та в Мексико. Дават мач по телевизията, ама няма говор. Проблемът не е на наша територия. Много хубава игра, отборите са Алемания и Инглатера. Слава Богу, в един момент разбрахме, че играят актуалните световни шампион и вицешампион.

Един адекватен коментар най-сетне

Много точно! Политиката няма никакво място в спорта

Значи всеки критикуващ нещо българско е смешник и да ходи да живее при ''родоотстъпниците''? Ба маааму, ти си леко глупавичък, нали?

А за рсзлика от Франция, в България ссе още не е пълно с диви черни селяни, мангали, негр от Африка и Сирия, които си избиват на воля по улиците.

Лорис е син на адвокати, от много образовано семейство. Случайно е станал футболист, а не примерно тенисист или там някой друг по- престижен спорт във Франция, каквито стават децата от образованите семейства. Така че този е изключение - във Франция футболистите са си същите тъпанари като навсякъде, от най-глупавите и бедни семейства.

Защо СПИН затихна по-бързо, отколкото нарастна? Защото повече от половината бюрократи на Европа , се шибат в задният двор. Създаден изкуствено( както много други вируси- Ебола, Ковид и т.н.), и разпространен първо в Африка( естествено далеч от създателите си!), но поради факта, че бързо се разпострани и в Европа, беше спрян експеримента. Сега се опитват всячески, левите китки, да легализират извращенията си. Да не забравяме, че и Ватикана, беше замесена с този разврат.

?

Ммм

Няма да подкрепям крадците на дъгата значи, хахаха