Кардиф отказва да плати трансферната сума за Сала

Клубът чака последните заключения, но вероятно застраховката на играча ще е невалидна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Загиналият е умрял, Бог да го прости, парите няма да са му нужни. Те, парите б.а., са за живите, а тук говорим за много пари. Ще минат през съда ще се разберат. И все пак кой им пише договорите на футболните отбори. Има клауза ако спупи крак или ръка, не дай си Боже, а за неочаквана смърт - какво правим? АмаТори. Ако ми умре канарчето по пътя от магазина до нас кой плаща?

Тия дето са го купила Сала, не мога да ги разбера. Все едно да изтеглиш 17 милиона от банката и да ги превозваш с каруца. Да му бяха купили един билет за нормален граждански полет, а те се направили на гъзари с няква двуместна бръкма и откачен пилот над 60 годишен. Жалко за момчето.

Спокойно, истината ще излезе на яве. Това са цивилизовани държави, а не Тикволандия. Има разследване, казусът е сложен, но си има закони и хората там ги спазват. Ако не ги спазваш , отиваш в затвора или ти отнемат правата да практикуваш това което правиш. Никой не го е направил нарочно! Стават такива неща. Самолетът е регистриран в САЩ, собственика в Уелс, пилота с невалиден за тази дейност разрешително. Една от двете срани ще пие студена вода, най-вероятно Кардиф Сити!

ако беше тръгнал с гумена лодката с група мигранти щеше да оцелее

Ако самолетът бракма е осигурен от Кардиф вината за погиването на играча е тяхна и трябва да платят. В случай че самолета е осигурен от Нант, то тогава те са виновни, че не са осигурили качествен и безопасен транспорт и не трябва да получат нищо. Доколкото разбрах от друга статия самолета е на Кардиф, защото треньора каза че е летял с него до Франция за да гледа мачове с играча преди да го купят, така че Кардиф трябва да си понесат последствията за немарливостта. Да дадеш 17 милиона за играч, който е и най-скъпия трансфер в историята на клуба и да се стиснеш, като му пратиш за превоз някакво долнопробно подобие на самолет - това вече не мога да го разбера!

чети бе. тоз полет се организирал от бъдещ негов съотборник. чичо му имал компаниа за полети, има чат, че ше е безплатно, ако му помага да вкарва много голове. така става със шуробадженащината и споделените пътувания.

Поредния неразбрал силата и значението на парите и това да спестиш някой излише леф. Бе, момче, да те питам ти с какво живееш?

Щом не е имал и тренировка с Кардиф то трансферът на играча реално не е осъществен.

Щом има подписан договор - въобще не е така!

ма верно ли? Още 80-те години имаше клаузи, че трансфера се счита за ефективен след първа изиграна минута на играча в официален мач. И си мислиш, че адвокатите не са развили и задълбочили този стандарт през 2018? Същото е като със сключения и консумирания брак. Например: при починал съпруг, жената се обезнаследява, ако се докаже, че брака не е консумиран....и прочее хватки от 19-ти век. Ко рече за договорът? Двете страни са джелезо. и ше има плащане само ако застрахователъ се набута. сега става ли ти ясно?