Коментари - Късна драма с хеттрик на Десподов донесе успешен дебют за Ивайло Петев | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гелосания инвестира големи пари за играчи, плаща неустойки за треньора. Как ще позволи да загубят тоя мач? Нали разликата вече набъбваше на 7 точки и може да не играят в ШЛ, където са парите и инвестициите му отиват на кино. Най - точно го коментира Илиян Илиев след мача. Повече няма какво да се добави.

Лудогорец е най-качествения български отбор и заслужено спечели. Черно море надскочи себе си, но това не бе достатъчно. Това е българския футбол ... Сега гледам първо полувреме на двете ЦСКА-та. Много слаб мач

Не го гледай .

Добре

От Лудогорец най-качествен беше съдията.

Така беше най качествен беше кабаков изработи си надника,свали оранжевите очила.

Простички факти. На световното за някъде 70% от настъпванията нямаше никакъв картон. За другите или жълт или червен. Направи ми впечатление покрай свиреното тук. Фалът за дузпата бе много лек, макар че си имаше, но не и застрашаващ здравето и случаен. Друг факт. Тази среща преди печелившият гол дават продължение от 9 минути. Предна където загубиха, дават 10 минути продължение. Когато водят, дават ли по толкова? Дават ли по толкова на другите отбори?

Кажете един сектор дето мафията не си върти милионите

Натиснах Ctrl+F и написах "дузпа".... Видях бърза, че има отново решителна дузпа и то в 74-та минута за ЛУД и не четох нататък. Към списващия, абе да те питам, макар че едва ли знаеш, защо в статистиките Лудогорец е представен на кирилица като ЛУД, а Черно море Варна е представена на латиница като CMV? Какви са тия изгъзици? гела така ли е наредил? Докато гела е в българския футбол и ония лай нари са в БФС-то... българския футбол ще е това, което е - пълно блато.

Браво на Лудогорец ! Сините и червените пак ще останат с празни ръце.

ДА, всичко ще е в ръцете на черните със зелени екипи. А за тебе - черни хурки.

Вие първо си платете на НАП, че поредна година играете на вересия. После Наско и Мъри да се разберат какво да говорят. Имало или е нямало оферти за куците ви коне.

Жалко и браво за Черно море!

Защо се харчат пари за първенство, след като е решено, че Лудогорец трябва да е шампион...такова бутано от страна на съдията не съм виждал.... то да не минеш на 10 см. от футбалер на Лудогорец и падаш, веднага следва фаул.... абе пълна пародия

Вратарят на ЧМ как пропусна третия гол само, става за в някой цирк:)))

Жалка история, мафия , щастлив ли си Киро

Да

Си го заслужава .Един път не полегнаха и ги изработиха по най-мръсния начин. Да си беше излязъл с юношите.

Прав е Илиан ,че гаджалите ги подкрепят яко.А на тоя съдия да го набутам на макя му.

Лудогорец направо да започват с 2 на нула в тяхна полза за всеки случай.

Хеттрик на съдята-дузпа,фал и червен картон.

Докога ще търпим тази порнография с този отбор Лудогорец. Пародия на състезание. Срамно футболно първенство.

Добута ги съдията за победа на Деспутков и Путев. Кур за Гела.