Коментари - Късно за Ноле: Сенатът на САЩ отмени забраната, която го спря за Индиън Уелс и Маями | Корнер.dir.bg

Коментари - Късно за Ноле: Сенатът на САЩ отмени забраната, която го спря за Индиън Уелс и Маями | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 25

Браво на Ноле. Принципен човек с адекватно мислене.

Ноле ще си остане Ноле, а мишките демократи си отиват с все глобалистката чифутщина.

Кой е Ноле?

Е то и другата страна е принципна. Като има правила - важат за всички. Принцип.

Може да си талантлив, но като слушаш тати, който е малко акъл, губиш!

Ноле е много нива под редица тенисисти от истиярата

Демонстразия на имперска дебилоолигофреска политика, първо с ваксините омазаха всичко, сега и с...

Иде ми, дойде ми ... на маймуна го направиха.

В САЩ като има предупредителен надпис най-отдолу пише "Това е законът." И той е за всички. Много други тенисисти не играха по турнирите, защото не бяха ваксинирани и светът не се занимаваше с тях. Изведнъж се появява балканския хитрец и започва да обяснява, че за нега законът трябва да направи изключение. Ама ония викат "Няма да стане!" Добър, лош - законът е такъв и изключения няма. На Балканите сме свикнали, че можем да финтираме закона и за нас да има изключения, а после се сърдим, когато законът не преследва политици, мафиоти, Максим Стависки, чалгари и др. Не става така другари - или уважаваме закона, без да разсъждаваме дали е добър или лош, или си стоим в тинята.

Законът НЕ възпрепятстваше пристигането на не набодени чужденци, ако пристигат по море на нефериботен комплекс! ЗАКОН! Кои са тези многото незнайни НЕнабодени, свободно мислищи, с характер тенесисти?

Според теб всеки трябва да е овца и да се ваксинира ли? Нали уж живеем в демократичен и свободен свят, а всъщност ни притискат и принуждават

да се възхищавам на Ноле. Той доказа, че един човек, може да отстоява принципите в които вярва, дори и с цената на големи финансови загуби. Респект!

за всички хейтъри, дето злорадстват, да кажа, че закона, си е закон, но навсякъде по света се правят изключения. На всички е ясно, че един единствен, здрав човек, какъвто е Ноле не застрашава никой, освен преките си конкуренти на корта. Ако толкоооова ги е страх, могат да му направят тест и да установят дали е болен или не. Но при неговия железен режим на хранене и предполагам употреба на продукти от най-високо ниво, освен, че е здрав и в отлична форма, не знам какво друго биха установили. Толкоз за закона.

Получаваш номинация за най-тъп коментар!

Естествено, че законите са за всички и следва да се спазват. Жалкото е, че като фен двубойте на Ноле ми липсват и особено сега с ивдащата вълна от нови изключителни тенисити.

Минусите за какво са? Ако е за зокона, то моля прочетете какво точно забранява закона. Има и писмо на Губернатор Де Сантис до байдън, в което се обяснява за тази възможност за законно пристигане на Джокера и молба да му се издаде виза. Ако пък има много тенесисти, пострадали от дяволските мерки, то назовете поне няколко

Алкараз щеше да му напука канчето. И така ще се случва занапред. Бай-бай НоВакс!

Ноле не липсва на никого.

Корвенските номера на краварите нямат край. Няма да е непривично за тях ако върнат забраната преди ус опен.

След дъжд качулка! Можеха и да не си губят времето да отменят нещо безвъзвратно минало!

По-лесно се печели