Коментари - Късно за Ноле: Сенатът на САЩ отмени забраната, която го спря за Индиън Уелс и Маями | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След дъжд качулка! Можеха и да не си губят времето да отменят нещо безвъзвратно минало!

Корвенските номера на краварите нямат край. Няма да е непривично за тях ако върнат забраната преди ус опен.

Ноле не липсва на никого.

По-лесно се печели

Алкараз щеше да му напука канчето. И така ще се случва занапред. Бай-бай НоВакс!

Естествено, че законите са за всички и следва да се спазват. Жалкото е, че като фен двубойте на Ноле ми липсват и особено сега с ивдащата вълна от нови изключителни тенисити.

за всички хейтъри, дето злорадстват, да кажа, че закона, си е закон, но навсякъде по света се правят изключения. На всички е ясно, че един единствен, здрав човек, какъвто е Ноле не застрашава никой, освен преките си конкуренти на корта. Ако толкоооова ги е страх, могат да му направят тест и да установят дали е болен или не. Но при неговия железен режим на хранене и предполагам употреба на продукти от най-високо ниво, освен, че е здрав и в отлична форма, не знам какво друго биха установили. Толкоз за закона.

да се възхищавам на Ноле. Той доказа, че един човек, може да отстоява принципите в които вярва, дори и с цената на големи финансови загуби. Респект!

В САЩ като има предупредителен надпис най-отдолу пише "Това е законът." И той е за всички. Много други тенисисти не играха по турнирите, защото не бяха ваксинирани и светът не се занимаваше с тях. Изведнъж се появява балканския хитрец и започва да обяснява, че за нега законът трябва да направи изключение. Ама ония викат "Няма да стане!" Добър, лош - законът е такъв и изключения няма. На Балканите сме свикнали, че можем да финтираме закона и за нас да има изключения, а после се сърдим, когато законът не преследва политици, мафиоти, Максим Стависки, чалгари и др. Не става така другари - или уважаваме закона, без да разсъждаваме дали е добър или лош, или си стоим в тинята.

Законът НЕ възпрепятстваше пристигането на не набодени чужденци, ако пристигат по море на нефериботен комплекс! ЗАКОН! Кои са тези многото незнайни НЕнабодени, свободно мислищи, с характер тенесисти?

Минусите за какво са? Ако е за зокона, то моля прочетете какво точно забранява закона. Има и писмо на Губернатор Де Сантис до байдън, в което се обяснява за тази възможност за законно пристигане на Джокера и молба да му се издаде виза. Ако пък има много тенесисти, пострадали от дяволските мерки, то назовете поне няколко

Иде ми, дойде ми ... на маймуна го направиха.

Демонстразия на имперска дебилоолигофреска политика, първо с ваксините омазаха всичко, сега и с...

Може да си талантлив, но като слушаш тати, който е малко акъл, губиш!

Според теб всеки трябва да е овца и да се ваксинира ли? Нали уж живеем в демократичен и свободен свят, а всъщност ни притискат и принуждават

Ноле ще си остане Ноле, а мишките демократи си отиват с все глобалистката чифутщина.

Кой е Ноле?

Ноле е много нива под редица тенисисти от истиярата

Получаваш номинация за най-тъп коментар!

Браво на Ноле. Принципен човек с адекватно мислене.

Е то и другата страна е принципна. Като има правила - важат за всички. Принцип.