Кастер Семеня след решението на съда: Справедливостта възтържествува!

Тя отчете вредите, което Международната федерация по лека атлетика й е нанесла

Обратно в новината

Коментари - Кастер Семеня след решението на съда: Справедливостта възтържествува! | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това не ще да е само завишен тестостерон,ами и нещо като стероидон:))).

Семеня беше атлет от голяма класа, родила се е жена - защо да не може да се състезава?!? По нейно време нямаше правилник за тестостерона и неговите нива. Да погледнем и нашата шампионка Светла Димитрова и за нея могат да се кажат същите неща нивата на тестостерона се отчитат направо на снимката. Това не е трансджендър, а човек на когото му се отнемат медали и права да печели от труда си. Ако така почнем да раздаваме правосъдие тежко ни и горко.

Най-накрая намерили съд стоящ на “правилната страна”!

Ами те в тоя Европейски съд по правата на човека също са джендъри, какво очаквате да отсъдят, да се самобичуват ли? Пенделите се поддържат и възпроизвеждат.

Само гледайте догодина на олимпиадата в Париж женския плувен отбор на САЩ!Майкъл Фелпс до микаела Фелпс!

П...а та дрънка

Европейския съд по правата на човека - винаги отсъжда на правилния човек.

Тези ново-либерали за обществото са като туморните клетки за организма. Те са като останалите клетки но не извършват полезни за организма функции. Те се пръскат по всички органи и започват да се бъркат в дейността ми. Накрая след като превземат всички органи, (където изместват всички нормални клетки с ненормални копия) който и да е организъм (общество) ще загине.

Джендърите няма на спрат до тук. Няма да се спрат докато не разрушат устоите на обществото.

Че е мамуна - ясно. Ама то е мъжко мамун това!!!

Нали жените сте били равни или по силни даже от мъжете.Еми ето докажете го.

Досега не бях виждал негър травестит. Леко е страховита тая.

Явно не си виждал Ярмила Кратохвилова!

Прекрасна победа на либералите. Това, което вие направихте на жените в спорта, никой друг не успя. Срам и унижение за истинските жени спортисти.

Не е само в спорта! И в конкурсите за красота. Нидерландия постави началото преди 2-3 дни. Новата Мис Нидерландия е биологично роден мъж преминал в жена. Наистина справедливостта възтържествува! Бесният феминизъм, като част от Woke culture, донесе на жените това, което заслужават.

Има една стара поговорка" Вола рие,рие па на гърба си фърга"

Нищо общо с феминизма нямат тия простотии. Имат общо със стремежа към обезличаване, изтриване на идентичността, издигането на посредствеността в култ. Защото такива хора са планктон, който се управлява по-лесно.

Кое не е наред? Южноафриканец/ка съди международната федерация в европейски съд?

То това си е хермафродит направо...

Ииибааааааси пича :)

Това дори не е анархия, направо е подигравка с усилията на жените спортистки. Вече е достатъчно във всяка дисциплина по трима мъже, които нямат шанс за медали при мъжете, да се обявят за еди-какви си джендъри, и е сигурно, че занапред на стълбичката никога повече няма да видим жена. Идеален начин да бутнат рекорда и на Костадинова. По същата логика нещата лесно могат да прелеят и в другите спортове - тенис, плуване, баскетбол, вдигане на тежести ... Жените тотално ще отидат в ъгъла, да не кажем, че ще си останат в съблекалнята, понеже няма да има смисъл изобщо да участват. Но това не е дискриминация, явно.

Да си направят едно първество на човешките дегенерати и там да се състезават на воля.