Коментари - Каталунска радост в сърцето на Мадрид. Барса удари Реал с автогол в нервно дерби | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това беше засада и артистът съдия ходи уж да гледа тоя скъп телевизор.

Честит празник, българи! Не е необходимо продажните медии да ни подканват да покажем това, което е в сърцата ни! Вечна слава на освободителите ни- български опълченци, войските на руския император, доброволците!

Честит празник на всички българи!

Шило

Явно има депеша до медиите, да не се отразява националния ни празник. Мълчат, като бити г.зове. С малки изключения.

Дир БГ! Това ли ви е днешната новина номер едно! Някакви празноглави ритнопковци някъде направили нещо... Аре, разкарвайте ги тия тъпанари... Днес е националния празник на България!

Срещу кого се бият руснаците?Както в състава на руската армия има българско опълчение, така и в турската има хиляди западноевропейски доброволци и наемници. За тях разказва военнията кореспондент Василий Немирович-Данченко, който в книгата си „Година на война“ описва как в руски ръце попадат английски доброволци, биещи се на страната на турците.Главнокомандващият на цялата турска армия Мехмед Али паша всъщност е германец и се казва Карл Дитрих. Вейсел паша, който командва турската армия в битката при Шипка-Шейново, всъщност е австриец, като името му е фон Вексел. Армията на Сюлейман паша, която извършва кланетата в Стара Загора, е превозена с английски кораби от Албания в Тракия. Английска флота впоследствие влиза в пристанището на Цариград, за да предотврати падането на турската столица в руски ръце в края на войната. След сключването на Санстефанския мирен договор в Родопите започва мюсюлмански метеж и нови кланета срещу българите, пряко организирани от Хидает паша, който всъщност е англичанина Станислас Сенклер. Ако всички тези изверги не бяха англичани, немци и австрийци, а руснаци, дали нямаше всекидневно да лягаме и ставаме с техните престъпления, извършени над нашия народ? Виждате ли каква огромна война се води срещу нас българите и нашата история? Нашата свобода е извоювана във война, която водим не само срещу турците, но и срещу англичани и германци. Същите тези само месеци след подписването на Санстефанския договор разпокъсват България на пет части, като днес техните съвременни слуги дори и това опитват да припишат на Русия. Днес България не е независима държава и е поробена от същите тези, които ни държаха в робство до 1878 г.

Това психопатите русогъзолизци сте чак забавни.

Няма, кой да нареди....

Дира, днес е националният ни празник, отразете го като главна новина. Не се правете на заспали

Туркуробската СМРАД

Днес е трети март, напишете го като новина поне. Отразете го. Не се правете на ударени

А бе вие от ДИР-а българи ли сте? Не ви ли е срам?

Честит 3 март, българи. А краварските плъхове и тролове с меките си джендърски пишки само да мучат и вият :))

И да не сте посмели да пишете че Русия ни е освободила. Както и факта че турците са ни оставили десетки тонове злато при оттеглянетп си за да си платим на Русия за освобождението. Честит ПРАЗНИК.

Шило

Дир, нещо няма ли да напишете за днешната дата? Честит празник, българи!

Това е рубрика Спорт - Футбол. Нормално е коментарите да са за футбола и по конкретно за Ел Класикото. Не видяхте ли че на заглавната страница на ДИРА имаше изписано по темата 3-ти март. Какво искате повече? За Ел Ксаикото нормално е да се пишат отзиви за него а не за други събития. Нека да има ред!

Тъжен ден за туркуфилити

С борба, дух и воля взехме тоя мач!

Честит празник ! На националния празник водеща сутрешна новина е ...футбол.

Какъв празник бе копейка? Че сме сменили турското иго с рашистка окупация?

Фнимание, туркоробец

Много битка, раздадоха се играчите на Барса, това е важното!

Реалците са гола вода. Барса и те не са в топ форма, ама поне ще гледаме още два пъти Ел Класико!!!

Но пък сърцето на Мадрид е красота!!

Айде бре дебили заспахте ли Няма за войната и се покрихте